ADA COMBI kanapé állítható karfás

ADA COMBI kanapé állítható karfás

Az ADA COMBI ülőgarnitúra közkedvelt, szinte a vásárló rakhatja össze minden elemét.

Az ADA COMBI kanapé és sarok ülőgarnitúra rendelhető.

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.Az ADA COMBI kanapé tulajdonságai


Végtelen kombinációk egyedi ülőgarnitúra kialakításhoz

Ismét egy könnyen variálható modell, külön specialitásai a kétféle ülésmélység és az állítható karfa, háttámla, valamint két választható formájú ülőfelület. Az ülőfelületet 56 cm és 63 cm lehet, így mindenki megtalálja a számára kényelmes opciót. A teljes kényelem érdekében előrehúzható háttámlát is tehetünk a sarokgarnitúrába. Gyakori kérdés vevőinktől a háttámla mérete, az ADA COMBI-nél háromfajta üléstámla közül lehet választani.

Vevőbarát típus. Különféle standard elemeiből 16-féle sarokgarnitúrát és több méretű kanapét is összerakhatunk. Akár karfával vagy karfa nélkül is. Így igazán kis helyekre is beilleszthető a maga 132 cm-ével.

De, aki nagyban gondolkodik, annak ott van a 212 cm szélességű kanapé, vagy a 203 x 335 cm-es U alakú sarokgarnitúra. A szélességet a karfák mérete is befolyásolja, hétféle karfa közül lehet választani, amelyek akár állítható dőlésszögűek is lehetnek. Beépíthető vendégágyat szinte minden vevőnk igényel, nagyon praktikus és kifizetődő funkció.

A lábakat is érdemes jól megválasztani, mert ez meghatározza az ülőgarnitúra végső formáját. Az ADA COMBI modellhez hétféle fém és faláb közül lehet kiválasztani a nekünk tetszőt.

Az ADA COMBI méltán népszerű darabunk a szabad alakíthatósága miatt.


Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA COMBI modellünket a vásárló az igényei szerint alakíthatja mind méretileg, mind formailag. Az ülőgarnitúra szinte minden tartozéka, eleme - háttámla, ülőfelület, karfa, láb, stb. - opcionális, több formában és méretben létezik, így a nagyon magas vagy az alacsonyabb vásárlóinknak is bátran ajánlhatjuk.

Vendégágyat bármelyik méretű garnitúrába lehet igényelni és ajánlott is, hiszen nem foglal nagyobb helyet, mint egy ágy és egy mozdulattal el is „tüntethető". Az ülőfelület mérete mellett annak keménységét is ki lehet választani, ezt gyakran nem is gondolják vevőink.

Az üzletben rengeteg szövet, bőr között lehet válogatni. Ez adja meg a végső „burkot", küllemet. Éppen ezért, nemcsak vizuális, hanem praktikum szempontjából is érdemes átgondolni a kárpitozást. Választhatunk mosható szövetet, műbőrt, hagyományos bőrt vagy szövet kárpitozást.


Az ADA COMBI ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 4-féle kanapé
 • 16-féle sarokforma
 • fotel
 • 2-féle ülőke
 • 450-féle szövet
 • 50-féle leather look
 • 60-féle bőrkárpit
 • 2-féle ülés
 • 3-féle háttámla
 • 7-féle karfa
 • funkciós, állítható karfa
 • 4-féle nyaktámasz

Az ADA COMBI ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra, alapáras változatban, Poliéter habbal készül, amely Nosag hullámrugós felületre kerül. Erre jön az üléskárpit, amely speciálisan erősített és csak ezt követi a külső kárpitozás. Felár ellenében Bultex RG 55 és RG 40 hideghabot választhatnak azok, akik a keményebb ülőfelületet szeretik.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA COMBI ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.