ADA COMBI sarok ülőgarnitúra

ADA COMBI sarok ülőgarnitúra
A fotón lévő méret : 203 x 338 x 163 cm

Az ADA COMBI ülőgarnitúra magas eladási számmal rendelkező, nagy méret- és formaválasztékú, egész Európában kedvelt modell.

Az ADA COMBI sarok ülőgarnitúra rendelhető.

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.Az ADA COMBI ülőgarnitúra tulajdonságai


Végtelen kombinációk egyedi ülőgarnitúra kialakításhoz

Az ADA COMBI ülőgarnitúra jó választás mindazok számára, akik maguk akarják kialakítani a garnitúra formáját, méretét. Rengeteg elem, egyedi méretválaszték teszi könnyűvé, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni semmilyen lakásban.

Az elemválasztással azonban még nem merült ki a lehetőségek tárháza. A garnitúra kiegészítő elemeinek választéka is nagyon sokszínű. Csak néhány ízelítő ezek közül. Háromféle háttámla, kétféle ülésfelület, hétféle karfa és számtalan fémből vagy fából készült láb rendelhető. A fából készülteket egyedi színre is lehet pácoltani.

A háromféle háttámla közül az egyik kerekítettebb azoknak, akik szeretik a kissé lágyabb formákat, illetve rendelhető magasabb formában is. Az ülőfelület ugyanezen koncepció alapján került kialakításra. Itt is megtalálható egy kerekítettebb változat. Különlegessége, hogy egyes elemeknél, mind a magasságot, mind a keménységet állíthatjuk.

A karfák lehetnek szélesebbek vagy keskenyebbek. Mindenképpen meg kell említeni azonban, hogy rendelhető állítható, funkciós változatban is, ami azt jelenti, hogy dönthető és ezáltal párna alakítható ki belőle. A kényelmet fokozza a rendelhető fejtámla is. A széles elem és méretválasztékot jól jellemzi, hogy összeállíthatunk L vagy U alakú sarokgarnitúrát, kanapét is.

Rendelhetünk kiegészítőnek puffot, amely a garnitúrákhoz praktikus és nagyon hasznos kiegészítő. A nagyobbítható ülőfelület lehetőségével pedig, egyszemélyes ágyat tudunk kialakítani.

 ADA 6254 ülőgarnitúra sötét kárpittal ADA 6254 ülőgarnitúra sötét kárpittal ADA 6254 sarokülőgarnitúra ADA 6254 ülőgarnitúra


Praktikum és design egy garnitúrában

Ha össze akarjuk foglalni az ADA COMBI sokszínűségét akkor biztos, hogy a legfontosabb a modularitás, a variálhatóság. De ezek után szinte rögtön jön a sorban a széles elemválaszték és a kiegészítők sokasága. Mint azt említettük a garnitúra minden eleme variálható. Változtathatjuk a háttámlánkat, a karfánkat és az ülésfelületet is. Keménységben, mélységben, kényelemben nehéz olyat találni, amire az ADA COMBI nem tudna megoldást adni.

Háttámlák, funkciós karfa, nagyobbítható ülőfelület, relax háttámla, csak néhány elem, amelyek segítenek a választásban. És persze nem szabad elfelejtkeznünk a méretekről. Sarokgarnitúrák L és U alakban, kanapék, puffok teszik teljessé a kínálatot.

Nagyon fontos megjegyezni, hogy minden garnitúra sokféle szövettel: bőrrel, leather lookkal, lemosható szövettel rendelhető. Ezek a textilek mindenki ízlését ki tudják elégíteni. Emellett, gazdag színvilágukkal szinte mindenhova beilleszkednek.

 ADA 6254 ülőgarnitúra narancs kárpittal ADA 6254 háttámla funkció ADA 6254 ülőgarnitúra szürke kárpittal ADA 6254 ülőgarnitúra szürke kárpittal


Az ADA COMBI ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 16-féle saroklehetőség
 • 4-féle kanapé
 • fotel
 • nagyobbítható ülőfelület
 • 2-féle puff
 • 450-féle szövet
 • 50-féle leather look
 • 60-féle bőrkárpit
 • 2-féle ülés
 • 3-féle háttámla
 • 7-féle karfa
 • funkciós, állítható karfa
 • 4-féle nyaktámasz
 • relax háttámla a sarokelemben

 ADA 6254 sarokülőgarnitúra ADA 6254 háttámla funkció ADA 6254 karfa funkció ADA 6254 nagyobbítható ülőfelület


ADA COMBI ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra Poliéter habbal készül, mely Nosag hullámrugós felületre kerül. Ezen helyezkedik le az üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített anyag, ez után következik a végső kárpitozás. Bultex RG 55 és RG 40 hideghabot választhatnak azok, akik a keményebb ülőfelületet kedvelik. Ez feláras termék.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA COMBI ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket a 06 30 249-4496-os telefonszámon, vagy írjon az info@riodesign.hu e-mail címre a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 3.3 (7 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.