ADA COMBI sarok ülőgarnitúra

ADA COMBI sarok ülőgarnitúra
A fotón lévő méret : 282 x 203 cm

ADA COMBI ülőgarnitúra kedvelt nyugat-európai modell - a kreatív lakberendezés lehetőségével.

Az ADA COMBI sarok ülőgarnitúra rendelhető.

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.Az ADA COMBI ülőgarnitúra tulajdonságai


Végtelen kombinációk egyedi ülőgarnitúra kialakításhoz

Az ADA COMBI ülőgarnitúrát azok a vásárlók szeretik, akik maguk is kreatívan szeretnek részt venni saját bútoruk formájának kialakításában. Ez egy olyan ülőgarnitúra, melynek adott részeit magunk választhatjuk ki. Mit jelent ez? Pontosan azt, hogy hét karfatípus, három háttámla-típus, két ülőfelület-típus és többféle lábtípus közül lehet választani. Ezek az adott formai elemek meghatározzák, milyen lesz az ülőgarnitúránk megjelenése. De ezek kicsit a kényelmet is befolyásolják.

Választhatunk funkciós karfát, mely állítható kispárnaként is működik. A többi karfa szélességben és formájában is különbözik. A háttámlák magasságukban és formájukban különböznek, míg az ülőfelület szintén formájában lehet különböző. Az ülőfelület esetében keménységet és ülőfelület-magasságot is tudunk választani.

Az ADA COMBI ülőgarnitúrához fejtámlát is választhatunk, ezt főleg magasabb vevőink kedvelik. A lábak anyaga lehet fa vagy fém.

A külső megjelenés kiválasztása utána a funkciókat is magunk dönthetjük el. Rendelhetünk vendégágyat, nagyobbítható ülőfelületet, relax háttámlát, beépített polcot. A széles méretválasztéknak köszönhetően kanapét több méretben választhatunk, így L és U alakú sarkot is lehetséges kialakítani. Ezekhez pedig fotelt és ülőkét is tudunk ajánlani. Külön érdekessége az ADA COMBI ülőgarnitúrának a sarokelembe kérhető előrehúzható háttámla.

 ADA 6254 sarokülőgarnitúra ADA 6254 sarokülőgarnitúra ADA 6254 háttámla funkció ADA 6254 sarokülőgarnitúra 

 ADA 6254 fehér kanapék ADA 6254 U alakú ülőgarnitúra ADA 6254 U alakú ülőgarnitúra ADA 6254 U alakú ülőgarnitúra ADA 6254 U alakú ülőgarnitúra
Praktikum és design egy garnitúrában

AzADA COMBI ülőgarnitúra modern vonalvezetésű elemekből összeállítható moduláris ülőgarnitúra. Méretválasztéka igen széles. Kisebb és nagyobb otthonokba egyaránt tudunk elemeiből ülőgarnitúrát összeállítani. Kanapé több méretben, fotel és puff, illetve sarok ülőgarnitúra többféle formában kialakítható a standard elemjegyzékből. L és U alakot is összekapcsolhatunk az elemekből.

Ágyneműtartót és vendégágyat kérhetünk a garnitúrába. A sarokrészbe előrehúzható háttámlát is be lehet építeni. Az ülőgarnitúra egyedi elemjegyzékéből 16-féle sarkot lehet összeállítani. Természetesen, egyedi méretben is gondolkodhatunk, arra is van lehetőség. Az ADA COMBI ülőgarnitúra formai elemeit szabadon kombinálhatjuk és magunk alakíthatjuk ki az ülőgarnitúra külső megjelenését is.

Az ülőfelület formáját, magasságát és keménységét szintén eldönthetjük. A háttámla esetében háromféle formát választhatunk. A karfák közül hétféle típusból választhatunk. Ezek között van keskenyebb, szélesebb és funkciós is. A lábak lehetnek fából vagy fémből.

Az ADA COMBI ülőgarnitúra kárpitozására is sokféle lehetőség van: bútorszövet, leather look, lemosható szövet és bőr.

 ADA 6254 sarokülőgarnitúra ADA 6254 háttámla funkció ADA 6254 karfa funkció  ADA 6254 nagyobbítható ülőfelület

Az ADA COMBI ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 16-féle sarok
 • 4-féle kanapé
 • fotel
 • 2-féle ülőke
 • 4-féle nyaktámasz
 • funkciós karfa 
 • nagyobbítható ülőfelület
 • vendégágy 
 • beépíthető polc
 • 2-féle ülés
 • 3-féle háttámla
 • 7-féle karfa
 • 450-féle szövet
 • 50-féle leather look
 • 60-féle bőr

 ADA 6254 lila sarokülőgarnitúra ADA 6254 sötét kárpit sarokülőgarnitúra ADA 6254 kanapék lila szövettel


Az ADA COMBI ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alapváltozata Poliéter habbal készül, mely Nosag hullámrugós felületre kerül. Ezen található a speciális üléskárpit, amely termikusan erősített. Legkülső réteg a kárpit. Az ADA COMBI ülőgarnitúra felár ellenében kétféle, keményebb hideghabbal is rendelhető.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA COMBI ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.