ADA COMBI ülőgarnitúra

ADA COMBI ülőgarnitúra
A fotón lévő méret : 203 x 338 x 163 cm

ADA COMBI ülőgarnitúra közkedvelt típus Nyugat-Európában és hazánkban, bőséges méret és funkció választékkal.

Az ADA COMBI sarok ülőgarnitúra rendelhető.

A Max City Lakberendezési Áruház földszintjén található RIO Art & Design üzletünkben, rendelhetik meg ezt az ülőgarnitúrát.Az ADA COMBI ülőgarnitúra tulajdonságai


Végtelen kombinációk egyedi ülőgarnitúra kialakításhoz:

Az ADA COMBI ülőgarnitúra nagyon széles elem- és méretválasztékkal rendelkezik, sarok és kanapé változatban is rendelhető, akár vendégágy funkcióval, hozzáillő fotellel és puffal. A kanapé 3 személyes és kétféle méretben, kétszemélyesben is rendelhető.

Szintén több méret közül válogathatunk a sarok ülőgarnitúrák között és belső térhez igazított L vagy U alakú kombináció összeállítása is lehetséges a standard elemjegyzékből, kérésre vendégággyal.

Ha viszont csak a délutáni pihenésünket akarjuk kényelmesebbé tenni, akkor nagyobbítható ülőfelületet is választhatunk, így kényelmes egyszemélyes ággyá alakul át az ülőgarnitúra. Hétféle karfa - állítható vagy különböző vastagságú karfa - és többféle láb közül lehet választani, amely fém vagy fa láb.

Magasabb vásárlóinknak fejtámlát ajánlunk kiegészítésképpen.

 ADA 6254 kanapé ADA 6254 L alak ADA 6254 ülőgarnitúra fehér ADA 6254 L


Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA COMBI ülőgarnitúra modern formájú ülőgarnitúra. Méretválasztéka nagy, így kisebb és nagyobb lakásokba is egyaránt tudunk elemeiből összerakni megfelelő ülőgarnitúrát. Kanapéja több méretben létezik, illetve sarok formájú ülőgarnitúra alakítható ki. L és U alak egyaránt, kérésre vendégággyal vagy nagyobbítható ülőfelülettel is létezik. Az ülőgarnitúra saját, nem egyedi alkotórészeiből sokféle sarkot lehet kialakítani, a méretbeli lehetőségek száma pedig végtelen.

Az ADA COMBI ülőgarnitúra esetében hétféle karfa és többféle lábazat közül választhatunk. Utóbbi lehet fémből vagy fából, ízlés szerinti pácszínnel. Fotelt és puffot is rendelhetünk a sarok vagy a kanapé kiegészítéseként. Az ADA COMBI ülőgarnitúra kárpitozása sokféle lehet, bútorszövet, leather look, lemosható szövet és bőr, igény szerint.

 ADA 6254 U narancs ADA 6254 U szürke szövettel ADA 6254 U világosszürke szövettel ADA 6254 U sötét szövettel


Az ADA COMBI ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • többféle sarokvariáció
 • 3-féle kanapé
 • fotel 
 • vendégágy-funkció
 • nagyobbítható ülőfelület funkció 
 • 2-féle ülőke 
 • plexi lap az ülőkére
 • 450-féle szövet
 • 50-féle textilbőr
 • 60-féle bőrkárpit
 • 7-féle karfa 
 • nyaktámasz

 ADA 6254 állítható karfa ADA 6254 nyaktámasz ADA 6254 háttámla ADA 6254 nyaktámasz 

Az ADA COMBI ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 35 habbal készül, mely Nosag hullámrugós felületre kerül. Erre helyezik az üléskárpitot, amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolos anyag, amit utolsó rétegként, maga a kárpitozás követ.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA COMBI kanapét!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!


Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

 

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.