ADA COMBI ülőgarnitúra

ADA COMBI ülőgarnitúra

ADA COMBI ülőgarnitúra egész Nyugat Európában kedvelt modell.  Nagy méret és forma választéka miatt üzletünkben is egyre többen keresik.

Az ADA COMBI sarok ülőgarnitúra rendelhető RIO art & design bútorstúdióban. A Max City lakberendezési bevásárlóközpontban a földszinten rendelhetik meg ezt az ülőgarnitúrát.

Az ADA COMBI ülőgarnitúra tulajdonságai

kombinációk egyedi ülőgarnitúra kialakításhoz

Az ADA COMBI ülőgarnitúra formáját és méretét a vásárló alakíthatja ki. Rengeteg elem, egyedi méretválaszték teszi lehetővé, hogy akár kisebb, akár nagyobb lakásba is megtaláljuk a megfelelő formát és méretet. A garnitúra kiegészítő elemei is számtalanok. Kényelmi szempontok alapján is válogathatunk a hozzáadandó elemekből. Néhány ízelő ezek közül. Három féle háttámla, kétféle ülésfelület, hétféle karfa és számtalan fémből vagy fából készült láb rendelhető. A fából készült lábak színét is meg lehet választani. A garnitúra egységes kinézetét a háttámlák is meghatározzák. A lekerekített háttámlához lekerekített ülőfelületet is lehet illeszteni. Az ülőfelület és háttámla előnye, hogy mind a magasságot, mind a keménységet egyes elemeknél kiválaszthatjuk, vagy nagyobbítható ülőfelületet is adhatunk a kanapéhoz, ami egyszemélyes ágyként is funkcionálhat. A karfák lehetnek szélesebbek vagy keskenyebbek. Dönthető karfa funkciója fejtámaszt, párnát varázsol a sima karfából. Magasabb vásárlók fejtámlát is igényelhetnek.

 ADA 6254 ÜLŐGARNITÚRA fehér ADA 6254 ÜLŐGARNITÚRA háttámla ADA 6254 karfa ADA 6254 karfa

Praktikum és design egy garnitúrában

Összegezve: egy ADA COMBI garnitúra végső külleme és kényelme lényegében a vásárló kreativitásán is múlik, szinte személyre lehet szabni. A vevő kényelmi, formai és méretbeli elképzeléseit valósíthatja meg, L vagy U alakú óriási ülőgarnitúra, vagy egy kisebb kanapé; funkciók, mint a relax háttámla, állítható karfa, nagyobbítható ülőfelület, aminek a keménységét is variálhatjuk. Külön puffal és fotellel egészíthetjük ki az összképet. Üzletünkben több száz szövetből, bőrből, mosható anyagból lehet kiválasztani a bútor kárpitozását.

 ADA 6254 szürke U alakú ADA 6254 fekete szövettel ADA 6254 U alak narancssárga szövettel ADA 6254 szürke szövettel

 

ADA COMBI ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 16 féle sarok lehetőség
 • relax háttámla a sarok elemben
 • 4 féle kanapé lehetőség
 • fotel
 • nagyobbítható ülőfelület
 • 2 féle puff
 • 450 féle szövet
 • 50 féle leather look
 • 60 féle bőrkárpit
 • 2 féle ülés
 • 3 féle háttámla
 • 4 féle nyaktámasz
 • 7 féle karfa
 • funkciós állítható karfa

 ADA 6254 lila kanapék ADA 6254 fehér kanapék ADA 6254 L alakú garnitúra ADA 6254 L alak

 

ADA COMBI ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 30 hideghabbal, mely Nosag hullámrugós felületre kerül.Ez a hideghab már az alapáras verzióban  benne van. Ezen helyezkedik le az üléskárpit ( vlies), amely termikusan erősített anyag, ez után következik a végső kárpitozás. Bultex RG55 és RG 40 hideghabot választhatnak azok, akik a keményebb ülőfelületet akarnak. Ez feláras termék.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy

 1. Fáradjon ki üzletünkbe és rendelje meg az ADA COMBI ülőgarnitúrát!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket. 
 3. Hívjon minket, vagy írjon  a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Egyedi méretben is rendelhető.

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.