ADA EASY ággyá nyitható kanapé

ADA EASY ággyá nyitható kanapé
A fotón lévő méret : 203 x 106 cm (ágyazható)

ADA EASY kiskanapé

Az ADA EASY egy funkcionális kiskanapé gyakorlatias megvalósítással.

Dupla ággyá alakítható, levehető párnás kanapé.

Az alapár tartalmazza a poliéter és hideghab keverékével kialakított RG35 ülőfelületet. Melynek a keménységét lehet változtatni a megrendelésnél.

Ehhez a kanapéhoz kétféle lábtípusból lehet választani, melyből az egyik hengeres fém formájú a másik egy szögletesebb faláb.

Teljes mérete a kanapénak: 203 x 106 cm melyből 160 x 200 cm a fekvőfelület.

Több mint 500 féle szövetből lehet választani mind a párnák, mind a kanapé bevonatához. A választott szövet befolyásolja a rendelt bútor árát.

Kisebb szobákba például gyerekszobába vagy dolgozószobába - akár mindennapos használatra is  - ajánljuk a vásárlók figyelmébe.

Az ADA EASY kiskanapéhoz választható formai és funkcionális elemek

  • egyféle méret
  • kialakítható duplaágy
  • egyféle párna
  • háromféle ülőfelület
  • 450 féle szövet
  • 50 féle textilbőr

Az ADA EASY kiskanapé belső szerkezeti felépítése

A kanapé szerkezetét tekintve tömör bükkfa vázra épül, ezen belül kerül kialakításra a hideghabos szerkezet. Az alapár egy RG35 hideghabos ülőfelületet tartalmaz, amely az Ön által választott kárpittal kerül bevonásra. Az ülőfelület keménysége választható további két, keményebb hideghabos változatból.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A szövet választásánál illetve az egyéb tudnivalóknál szakértő kollegák állnak a rendelkezésére. Részletesebb információkért, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

Kérjen árajánlatot e-mail címünkön, vagy hívjon minket a kapcsolat fülben megadott telefonszámon.

ADA 995914 ággyá nyittható kanapé ADA 995914 ággyá nyitható kanapé, ágyneműtartója

Átlag: 1 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.