ADA Ergo Glide Short ülőgarnitúra

ADA Ergo Glide Short ülőgarnitúra

ADA Ergo Glide Short ülőgarnitúra

Az ADA Ergo Glide Short ülőgarnitúra a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található, Rio Art&Design üzletünkben megvásárolható termék. Az ADA gyártó forradalmi modellje, mely nyugat-európai hódítása után már Magyarországon is elérhető.

Az ADA Ergo Glide Short ülőgarnitúra tulajdonságai

Az ADA Ergo Glide Short modell kényelmi tulajdonságai közé tartozik a relax funkció, ami manuálisan vagy motor vezérlésével állítható, úgy hogy helytakarékosan csak 15 cm-t vesz igénybe az ülőgarnitúra mögött. Helytakarékosságát a meglepően keskeny, állítható szögű karfa is kiegészíti. Így mindössze 15-20 cm-t kell a fal és a garnitúra között hagynunk. Nyaktámasszal kiegészíthetők a háttámlái, amivel a magasabb személyek is könnyen saját igényeikhez alakíthatják a modellt. Rendelhető sima kanapéként, többféle sarokformában és U alakban egyaránt, úgy, hogy mindegyik formához többféle méretlehetőség tartozik. Választható trapéz alakú, asztalka elem is az összeállításba. Külső megjelenését a 5 féle, 13 cm-es króm és falábbal és a több száz választható szövettel, textilbőrrel és bőrrel szabhatjuk elképzeléseinkhez.

Az ADA Ergo Glide Short ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • motoros vagy manuális relax funkció
 • állítható dőlésszögű háttámla rész
 • állítható lábtartós felület
 • kétféle választható – fix vagy állítható karfa
 • trapéz alakú, tároló funkciós asztalka elem
 • legalább 10 féle sarokmegoldás
 • 2-3 személyes kanapék többféle méretben
 • U alakú garnitúra többféle méretben
 • ülőke 2 méretben rendelhető plexilappal
 • 60 féle valódi bőrkárpit
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr


Az ADA Ergo Glide Short ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra tömörfavázra épül, gondosan kiszárított faanyaggal, így a használat során nem vetemedik el. A motoros elemeknél speciális fémszerkezet található.  A modell RG 40-es szuper-puha hideghabbal készül, de felár ellenében választható RG 40-es és 50-es szendvics-kialakítású kevert üléskomfort is, illetve RG 50-es keménység is annak, aki keményebb ülőfelületre vágyik. Ezt követi egy speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Az utolsó réteg a kárpitozás, amihez a szövetet vagy bőrt széles kínálatunkból kiválaszthatják.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére.

 1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
 3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.

 

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.