ADA ERGO GLIDE VARIO ülőgarnitúra

ADA ERGO GLIDE VARIO ülőgarnitúra

ADA ERGO GLIDE VARIO ülőgarnitúra

Az ADA ERGO GLIDE VARIO ülőgarnitúra az ADA gyártó egyik változatos, sokféle módon összeállítható relax funkciós modellje, amit a Maxcity Lakberendezési Áruház földszintjén található Rio Art&Design üzletünkben megvásárolhatnak. Mivel széles elemválasztéka miatt jól variálható garnitúra, ezért sokféle belső térbe beilleszthető és kényelmi funkcióval sokféle igénynek eleget tesz.

Az ADA ERGO GLIDE VARIO ülőgarnitúra tulajdonságai

Az ADA ülőgarnitúra egyik fő jellemzője a kézzel vagy motorosan állítható relax funkció, ahol a hátradöntött háttámlák csak 15-20 cm-t vesznek igénybe a garnitúra mögött. További előnye, hogy a háttámlákon beállíthatjuk a nekünk megfelelő magasságot, illetve felár ellenében a karfa magasságát is változtathatjuk. Külső megjelenését meghatározhatjuk az négy féle lábtípussal, általunk kiválaszthatott kárpitozással és a háttámlákon megjelenő tűzések közül is két féle áll rendelkezésünkre. Sokféle sarokforma, U alak és kanapé összeállítható többféle méretben, és egy az elemek közé illeszthető trapéz alakú kisasztalnak köszönhetően enyhén íves forma is kialakítható, ebbe tároló rész is kérhető.  Az üléskomfortot tekintve is több lehetőségünk van.

Az ADA ERGO GLIDE VARIO ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 4 féle U alak több méretben
 • 15 féle sarokmegoldás több méretben
 • 4 féle kanapé több méretben
 • ülőke 2 méretben
 • plexi lap ülőkéhez
 • motoros vagy manuális relax funkció
 • állítható karfák
 • 2 féle tűzés a háttámlákon
 • 2 féle ülőfelület
 • 3 féle üléskomfort
 • 4 féle lábtípus
 • 60 féle valódi bőr
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr

Az ADA ERGO GLIDE VARIO ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra tömörfa vázzal készül, továbbá relax funkciós elemeknél speciális fémszerkezet biztosítja a megfelelő működést.  Az ezt követő üléskomfort kiválasztásánál több lehetőségünk van, lehet RG 40 extra puha hideghab táskarugókkal, lehet 2 rétegben alul RG 50 kemény és felül RG 40 puha hideghab, vagy lehet teljes egészében RG 50 kemény hideghab is. Mindegyik típusú üléskomfortot egy fátyolos nem szőtt vlies réteg követ, ami egy speciális üléskárpit a hab és a legfelső réteg között. A legfelső réteg a kárpit, amihez a gyártó jó minőségű és gazdag szövet és bőrkínálatából választhatjuk ki a megfelelő típust.

 

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére.

 1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
 3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.