ADA New York ülőgarnitúra

ADA New York ülőgarnitúra
A fotón lévő méret : 280 x 160 cm

Népszerű ADA ülőgarnitúra, mely fém díszítése miatt különleges.

ADA New York ülőgarnitúra rendelhető modell.

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.Az ADA New York ülőgarnitúra tulajdonságai


Praktikus design ülőgarnitúra

Az ADA New york ülőgarnitúra letisztult formájú ülőgarnitúra, mely követi napjaink jellegzetes bútordivatát. Az ülőgarnitúra egyedi karakterét az oldalában végigfutó diszkrét fém csík és a tűzött varrású ülőfelület adja. Több méretben lehet összeállítani sarokgarnitúrát, illetve L és U alakban is össze tudjuk kapcsolni az elemeket. Az ADA New York ülőgarnitúra háttámlájába, szükség esetén, még nyaktámaszt is beépíthetünk. A háttámla sarokrészébe pedig relax funkciót rendelhetünk. Ez azt jelenti, hogy a háttámla előrehúzható és kényelmesen, párnaszerűen támasztja meg a hátat. Az üléskeménységet három változatból választhatjuk ki.

 ADA 6297 ülőgarnitúra ADA 6297 ülőgarnitúra ágyfunkció ADA 6297 ülőgarnitúra háttámla funkció ADA 6297 ülőgarnitúra fém dekoráció


Praktikum és kényelem egy ülőgarnitúrában

Az ADA New York ülőgarnitúra elemiből U és L alakú sarkot tudunk összeállítani. Magát az ülőgarnitúrát ki tudjuk egészíteni puffal is. Az ülőgarnitúrába vendégeink számára ágyfunkciót is rendelhetünk. A háttámla sarokrészébe relax háttámla is rendelhető. Nyaktámasszal is kiegészíthetjük az ülőgarnitúrát. Az ADA New York ülőgarnitúra a gyártó egyik legújabb fejlesztése. A funkciók mellett az ülőgarnitúra külső megjelenésére is nagy hangsúlyt fektettek. Az ülőfelület tűzött, és design fém díszítés található az oldalakon. Az ülőfelület keménysége háromféle lehet. A lábakból is van választási lehetőség.

Az ADA New York ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

  • 6-féle sarokmegoldás
  • 450-féle szövet 
  • 50-féle leather look
  • 60-féle bőrkárpit
  • 5-féle láb
  • nyaktámasz


Az ADA New York ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ADA New York ülőgarnitúra szükség esetén keményebb ülőfelülettel is választható. Az alapváltozatban Nosag hullámrugóra kerül az RG 35 hab. A keményebb változatban Nosag hullámrugóra RG 40 vagy RG 50 hideghab kerül. Mindkét esetben erre jön a belső kárpitvatta réteg, majd pedig maga a kárpitozás.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

  1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA New York ülőgarnitúrát!
  2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!


Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.