ADA Power motoros ülőgarnitúra

ADA Power motoros ülőgarnitúra
A garnitúra többféle méretben rendelhető.

ADA Power motoros ülőgarnitúra, Nyugat-Európában és nálunk is újdonság.

Az ADA Power motoros sarok ülőgarnitúra kipróbálható üzletünkben, hazánkban egyedül nálunk rendelhető.

RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben a földszinten rendelhetik meg azt az ülőgarnitúrát, mely cégünk kizárólagos terméke.Az ADA Power ülőgarnitúra tulajdonságai


Motorosan növelhető ülőfelület

Az ADA Power ülőgarnitúra ideális modell azoknak, akik szeretik az újdonságokat és a kényelmes praktikus ülőgarnitúrát. Legfőbb újdonsága a gombnyomásra növelhető ülőfelület, amit akár a garnitúrán ülve is beállíthatunk a kívánt ülőfelületi nagyságra. Így kényelmesen mélyíthetünk az ülőmélységen, ha magasabb személyek ülnek rá. De, ha délutáni szunyókálásra támad kedvünk, akkor is hasznos ez a funkció, mert a gomb megnyomásával kényelmes fekvőhelyet alakíthatunk ki magunknak.

A másik fontos és praktikus funkció az állítható fejtámlák funkció. Kényelmünknek megfelelően állítjhatjuk be, hogy milyen magasan támassza meg fejünket a háttámla.

A garnitúra több méretű sarokváltozatban készül, motorosan növelhető ülőfelülettel vagy nélküle. Sarokpados és pihenőkanapés változatban is választhatók a sarkok, illetve kétféle méretű kanapé formában is rendelhető. Mindezekhez a puff szintén két méretben kapható, és a puffra tehető egy plexi lap is. Az ülőfelülete RG 35 habbal készül, de felár ellenében hideghab is választható kétféle keménységben.

6867 hajlítható háttámla lehajtva6867 hajlítható háttámla felhajtva6867 hajlítható háttámla funkció6867 nagyobbítható ülőfelület funkció


Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA Power ülőgarnitúra modern formájú ülőgarnitúra, mely a legújabb fejlesztéseket foglalja magában. Méretválasztéka nagy, így kicsi és nagy lakásokba egyaránt tudunk elemeiből ülőgarnitúrát összeállítani. A kanapé több méretben kapható, akárcsak a fotel és a puff, de elemeiből sarok formájú ülőgarnitúra is kialakítható. Az ülőkére plexi lapot tehetünk ezáltal, asztal, ülőke és lábtartó funkciót is el tud látni ez a kicsi bútordarab. Az ülőgarnitúra saját, nem egyedi elemjegyzékéből 6-féle sarkot lehet összeállítani. Természetesen, ha egyedi méretet szeretnénk, akkor a lehetőségek száma végtelen.

Az ülőfelület keménységét is szabadon választhatjuk meg. Az ADA Power ülőgarnitúra egyedi és különleges motoros ülőgarnitúra, amely egy gombnyomással növelheti az ülőfelület nagyságát. A háttámla, a fej résznél, állítható, így kényelmes támaszt biztosít a nyak és a fej számára. A garnitúrának design fém lábai vannak (3-féle forma közül lehet választani).

 6867 fehér motoros kanapék 6867 háttámla

Power ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 6-féle sarokforma
 • 2-féle kanapé
 • állítható háttámlák
 • motoros ülőfelület-növelés
 • 2-féle ülőke
 • plexi lap az ülőkére
 • 450-féle szövet
 • 50-féle textilbőr
 • 60-féle bőrkárpit


ADA Power ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 35 habbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül az üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Felár ellenében RG 40 vagy RG 55 hideghabot is választhatnak azok, akik a keményebb ülőfelületet szeretik.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. 

Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA Power ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!


Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.