ADA SCHIO ÜLŐGARNITÚRA

ADA SCHIO ÜLŐGARNITÚRA

ADA SCHIO ülőgarnitúra

Az ADA SCHIO ülőgarnitúra a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található, Rio Art&Design üzletünkben megvásárolható termék. Az ADA gyártó egyik legújabb fejlesztése, melyben a funkciók adta kényelem összegződik, így elnyerve a nyugat-európai piac szívét.

Az ADA SCHIO ülőgarnitúra tulajdonságai

Állítható ülésmélységgel és széles, állítható karfákkal rendelkezik. Funkcióinak köszönhetően az alap ülésmélység mellett félig elfekvős, olvasós vagy TV-nézős pozíció is felvehető. Az állítható szögű karfái akár egy párnával kellemes délutáni pihenésre is lehetőséget biztosítanak. Modern kivitelezésű, határozottan tagolt, steppelt ülőfelületű és háttámlájú, 10 cm-es fa lábakon álló garnitúra. A lábak pácszínével akár összehangolható üzletünkben szintén rendelhető asztalaink és székeink. Több száz hagyományosan vagy akár vízzel könnyen tisztítható szövet közül választhat, de rendelhető akár textilbőr és valódi bőr kivitelezésben is.

Az ADA SCHIO ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • állítható ülésmélység
 • állítható karfák
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr
 • 60 féle valódi bőrkárpit
 • 2-3 személyes kanapé
 • legalább 8 féle L alak
 • fa keretláb
 • ülőke 2 méretben
 • nyaktámasz

Az ADA SCHIO ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 40-es SOFT hideghabbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül a speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ez garantálja a bútorok kivételes masszivitását. A legkülső réteg a kárpitozás. Akik ennél keményebb ülőfelületet szeretnének, felár ellenében választhatnak a RG 40-es középkemény ülőfelület és a RG 50-es Bultex kemény ülőfelület között is.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére. 

 1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
 3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.