ADA SHAPE ülőgarnitúra

ADA SHAPE ülőgarnitúra

ADA SHAPE ülőgarnitúra

Az ADA SHAPE egy letisztult formájú ülőgarnitúra, amit a Maxcity Lakberendezési Áruház földszintjén található Rio Art&Design üzletünkben megvásárolhatnak. Az ADA gyártó terméke, ami egyszerű vonalvezetésének köszönhetően számos belső térbe beilleszthető.

Az ADA SHAPE ülőgarnitúra tulajdonságai

Az ADA SHAPE modell egyik legfőbb előnye, hogy helytakarékos megoldással jelenik meg benne a relax és az ágyfunkció, akár egyszerre is. A relax állapotban hátradöntött háttámlák mindössze 5 cm-t vesznek igénybe a garnitúra mögött, továbbá ezt az elemet a kézi vezérlés mellett választhatjuk 1 vagy 2 motoros vezérléssel is.  Különböző fokozatokban beállíthatjuk a háttámla magasságát saját igényeinknek megfelelően.  Számos formában és méretben összeállítható, a belső térhez illeszkedve választhatunk 2-3 személyes kanapét, L vagy U alakú kialakítást. A garnitúrához közel 500 féle szövet és 60 féle bőr közül lehet választani kárpitozást, ami meghatározó a külső megjelenés szempontjából. Három féle lábbal finomíthatunk a megjelenés részletein, a kényelem szempontjából pedig 2 féle üléskomfort közül választhatunk.

Az ADA SHAPE ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 5 féle U alak több méretben
 • 12 féle sarokmegoldás több méretben
 • 4 féle kanapé több méretben
 • 2 méretben ülőke
 • motorosan vagy manuálisan állítható relax funkció
 • ágyfunkció
 • ék alakú asztal tárolóval
 • 3 féle láb
 • 60 féle valódi bőr
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr


Az ADA SHAPE ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra tömör favázra épül, a relax funkciós elemeknél egy megfelelő működést biztosító fémszerkezet található. A SHAPE  modell RG 35 poliéterhabbal készül, de a keményebb ülőfelületre vágyók választhatnak RG 50 kemény hideghabot felár ellenében.   A habréteg után egy termikusan erősített, nem szőtt, speciális üléskárpit a vlies réteg következik. Végül az egyénileg kiválasztható külső felülettel, a kárpitozással nyeri el végleges formáját a garnitúra.

 

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére.

 1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
 3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.
Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.