ADA SOLE KANAPÉ

ADA SOLE KANAPÉ

ADA SOLE ülőgarnitúra és kanapé

Az ADA SOLE ülőgarnitúra és kanapé MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található, Rio Art&Design üzletünkben megvásárolható termék. Nyugat-Európa országait elvarázsolta a sok-sok beépített eszköz, melyek a komfortot a legmagasabbra emelik.

Az ADA SOLE ülőgarnitúra és kanapé tulajdonságai

Állítható ülésmélységű és állítható karfás garnitúra. Vendégágy funkcióval is rendelhető. Elemválasztékából kétféle 2-3 személyes egyenes kanapé, illetve többféle L és U alak is kialakítható. 10 és 13 cm-es króm és króm-fa láb tartozik a modellhez. Háttámlái alaphelyzetből felemelhetők, így a derékrésznél található felületek nyaktámaszként is funkcionálhatnak. Kétféle méretű ülőke is választható a modellhez. Letisztult, tűzés nélküli háttámla és ülőfelület jellemzi. Üzletünkben több száz hagyományosan vagy akár vízzel könnyen tisztítható szövet közül választhat, de rendelhető akár textilbőr és valódi bőr kivitelezésben is.

Az ADA SOLE ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • vendégágy funkció
 • állítható ülésmélység
 • állítható háttámla magasság
 • állítható vagy fix karfás
 • nyaktámasz
 • 3 féle választható króm és króm-fa láb két méretben
 • 2 féle méretű egyenes kanapé
 • legalább 12 féle sarokmegoldás
 • U alak
 • 2 féle méretű ülőke akár plexilappal is
 • 450 féle szövet
 • 50 féle textilbőr

Az ADA SOLE ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra RG 35-ös poliéterhabbal készül, melyet Nosag hullámrugós felületre helyeznek. Erre kerül a speciális üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ez garantálja a bútorok kivételes masszivitását. A legkülső réteg a kárpitozás. Akik ennél keményebb ülőfelületet szeretnének, felár ellenében választhatnak az RG 40-es középkemény ülőfelület és RG 50-es Bultex kemény ülőfelület között is.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére. 

 1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 2. Írjon az e-mail címünkre, személyre szabott árajánlatért!
 3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.

 

 

Átlag: 3.5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.