ADA TOLEDO

ADA TOLEDO

ADA Toledo nyitható kanapé

Az ADA Toledo nyitható kanapé a MAXCity Lakberendezési Áruház földszintjén található Rio Art&Design üzletben megrendelhető modellünk. Egyszerűsége és letisztult komfortja a nyugat-európai országok egyik kedvencévé tette.

Az egyik legkompaktabb ágyazható kanapénk, mindennapi alváshoz is tökéletesen megfelelő.

Legtöbben a másodpercek alatt ággyá nyitható modellként emlegetik. Fekvőfelülete 140 cm-es és 160 cm-es méretben is rendelhető. Az ágyneműtartó elhelyezése is egyszerűen megoldható, amennyiben az egyik karfa helyére tároló elemet rendel.

Elemválasztékából sokféle méretű kanapé választható. Annak ellenére, hogy elsősorban a nyithatósági funkció a modell védjegye, az összes méretből fix változatban is megrendelhető.
5 féle karfa, 8 féle láb és 2 féle háttámlakialakítás közül választhat, illetve a sokféle láb révén (10 vagy 13 cm-es) még az ülésmagasság is változtatható, amennyiben úgy kívánja. Választható textilbőr, hagyományosan és vízzel kiemelkedően jól tisztítható szövettel és bőrrel is.

Kiemelkedő újítás, hogy a szerkezettel könnyített nyitási funkció nem karcolja a padló felületét, illetve a magasabb szálú szőnyegek sem jelentenek akadályt. A kanapé alapját NOSAG hullámrugós felület képezi. Erre a felületre helyezik az RG 40-es puha, vagy felár ellenében az RG 40-es középkemény vagy RG 50-es keménységű hideghabot. Az Ön által választott kárpitozás alatt pedig még egy speciális kárpitréteg található. A garnitúrához rendelhető matracvédő huzat is.

Az ADA Toledo nyitható kanapéhoz választható formai és funkcionális elemek

  • 2 féle méretű ágyazható kanapé
  • 3 féle fix kanapé
  • 8 féle láb – így kétféle ülésmagasság
  • 2 féle háttámla forma
  • 5 féle választható karfa
  • tároló elem (karfa helyett)

Egyedi kivitel egyedi árakkal

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére. 

  1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
  2. Írjon az e-mail címünkre személyre szabott árajánlatért!
  3. Fáradjon ki üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.

 

 

 

Átlag: 3.5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.