ADA TOLEDO nyitható kanapé

Az ADA Toledo nyitható kanapé a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található RIO art & design üzletben megrendelhető modellünk. Egyszerűsége és letisztult komfortja a nyugat-európai országok egyik kedvencévé tette.

„Arany M” minősítés„Arany M” minősítés – Ez az ADA ülőgarnitúra, kanapé „Arany M” minősítéssel rendelkező, bevizsgált termék, amely a legmagasabb minőségi, biztonsági és környezet- és egészségvédelmi követelményeknek (egészséges lakás) is megfelel. A bútorprogram megfelel a RAL-GZ 430/3,4,5 minőségi és vizsgálati rendeleteinek.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA Toledo nyitható kanapé

Az egyik legkompaktabb ágyazható kanapénk az ADA TOLEDO nyitható kanapé, amely a mindennapi alváshoz is tökéletesen megfelelő.

Legtöbben a másodpercek alatt ággyá nyitható modellként emlegetik. Fekvőfelülete 140 cm-es és 160 cm-es méretben is rendelhető. Az ágyneműtartó elhelyezése is egyszerűen megoldható, amennyiben az egyik karfa helyére tároló elemet rendel.

Elemválasztékából sokféle méretű kanapé választható. Annak ellenére, hogy elsősorban a nyithatósági funkció a modell védjegye, az összes méretből fix változatban is megrendelhető.
5-féle karfa, 8-féle láb és 2-féle háttámla kialakítás közül választhat, illetve a sokféle láb révén (10 vagy 13 cm-es) még az ülésmagasság is változtatható, amennyiben úgy kívánja. Választható textilbőr, hagyományosan és vízzel kiemelkedően jól tisztítható szövettel és bőrrel is.

Kiemelkedő újítás, hogy a szerkezettel könnyített nyitási funkció nem karcolja a padló felületét, illetve a magasabb szálú szőnyegek sem jelentenek akadályt. A kanapé alapját NOSAG hullámrugós felület képezi. Erre a felületre helyezik az RG 40-es puha, vagy felár ellenében az RG 40-es középkemény vagy RG 50-es keménységű hideghabot. Az Ön által választott kárpitozás alatt pedig még egy speciális kárpitréteg található. A garnitúrához rendelhető matracvédő huzat is.

Az ADA Toledo nyitható kanapéhoz választható formai és funkcionális elemek

 • 2-féle méretű ágyazható kanapé
 • 3-féle fix kanapé
 • 8-féle láb – így kétféle ülésmagasság
 • 2-féle háttámla forma
 • 5-féle választható karfa
 • tároló elem (karfa helyett)

 

Egyedi kivitel egyedi árakkal.

A terméket egyedi kivitelezésben is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollégák állnak rendelkezésére.

 1. Letölthető mérettáblázatunk alapján, akár már otthon felkészülhet kérdéseivel!
 2. Írjon az e-mail címünkre személyre szabott árajánlatért!
 3. Fáradjon be üzletünkbe és kollégáink segítségével válassza ki az Önnek legmegfelelőbb kárpitozást és funkcionális elemeket.

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  AKCIÓS TERMÉKEINK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00
  Bella ággyá nyitható kanapé

  Bella ággyá nyitható kanapé

  * ágyazható és ágyneműtartós
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  A HÓNAP TERMÉKE

  Miért érdemes nálunk vásárolni?