ADA Wembley ülőgarnitúra funkciós sarokpaddal

ADA Wembley ülőgarnitúra funkciós sarokpaddal

ADA Wembley ülőgarnitúra funkciós sarokpaddal - fiatalos és elegáns vonalvezetés.

Az ADA sarok ülőgarnitúra Magyarországon kizárólag csak a RIO art & design bútorstúdióban vásárolható termék.

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.Az ADA Wembley ülőgarnitúra legújabb garnitúráink egyike. Az idei kölni bútorvásáron bemutatott termék.


Az ADA ülőgarnitúra tulajdonságai


Sarok ülőgarnitúra Lover’s seat pihenőkanapéval

Íves formái és kényelmes ülése azonnal belopja magát a vásárlók szívébe. L és U alakú sarokgarnitúra és ülőke szerepel az elemlistában, továbbá ezen elemek számtalan kombinációja is. A sarok garnitúra kétszemélyes pihenőkanapéval és magasabb háttámlás sarokpaddal is rendelhető.

Az ADA ülőgarnitúrába többféle kényelmi funkciót választhatunk. A legkedveltebb a vendégágy funkció, mert kényelmes fekhelyet biztosít.

A Lover’s seat kétszemélyes pihenőkanapé egy másik kedvelt változat, melyen egymás mellett ketten is tudnak, lábukat feltéve ülni.

Sarokpados változat esetében magasabb a háttámla. De a sarokpadot lehet állítható ülésmélységű háttámlával is rendelni. A sarokpad esetében egy darab, relax háttámla beépítésére is lehetőség van, mely még kényelmesebbé teszi pihenésünket.

 Wembley szürke sarokgarnitúra ADA 6279 WEMBLEY ADA 6279 WEMBLEY sarokgarnitúra


Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA ülőgarnitúra modern formájú, fiatalos és elegáns bútorokhoz egyaránt illik. Nagyobb méretű nappalikba is megfelelő, mert L és U alakú is lehet. Éppen ezért nagy méretű ülőgarnitúra sarkokat is lehet választani a standard elemekből.

Az ADA ülőgarnitúrához kiegészítésként lábtartó puff és fejtámla is rendelhető. Bár, ez nem szükséges elem, de magasabb emberek és a kényelmet jobban előtérbe helyező vásárlóink kedvelik.

A vendégágy beépítése mellett különleges egyedi és praktikus funkció lehet a beépített előre húzható háttámla, amely a sarokelemben található. Ez egy állítható hátpárna, melynek a dőlésszögét tudjuk szabályozni. TV-nézés és olvasás közben, ez az egyik leggyakrabban használt funkció.
Másik különlegessége a sarokpad növelhető ülőfelülete, ahol a háttámlát két fokozatban tudjuk állítani. A pihenőkanapéja kétszemélyes, melyet különösen a fiatalok kedvelnek.

Az ADA Wembley ülőgarnitúra bőr, szövet és leather look bevonattal is választható.

 ADA 6279 WEMBLEY vendégágy ADA 6279 WEMBLEY ágyneműtartó ADA 6279 WEMBLEY háttámla


ADA ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • L és U lakú sarok, több méretben
 • vendégágy lehetőség
 • puff, több méretben
 • lover’s seat
 • ágyneműtartó
 • sarokpad állítható háttámlával
 • fejtámla kialakítás
 • előre húzható hátpárna
 • 500-féle választható kárpitozás

ADA ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Alapáras változatában is hideghab található, Nosag hullámrugós felületen. Magas minőségi követelményeknek megfelelő üléskomfortja van. A hideghabot burkolja be a speciális üléskárpit, amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. A végső réteget a különféle kárpitozás adja.

   


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA 6279 Wembley ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!


Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 5 (4 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.