ADA Wembley ülőgarnitúra pihenőkanapéval

ADA Wembley ülőgarnitúra pihenőkanapéval

ADA Wembley ülőgarnitúra a legújabb garnitúráink egyike. Az idei kölni bútorvásáron bemutatott termék.


Az ADA sarok ülőgarnitúra Magyarországon csak nálunk kapható termék.


A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.Az ADA 6279 ülőgarnitúra tulajdonságai


Sarok ülőgarnitúra Lover’s seat pihenőkanapéval

Az ADA Wembley ülőgarnitúra mindenkinek elnyeri a tetszését, aki kedveli a fiatalos, elegáns vonalvezetést, az íves formákat és a kényelmes ülést. Kínálatunkban L és U alakú sarokgarnitúra, ülőke és ezek számtalan kombinációja szerepel. A sarokgarnitúra kétszemélyes pihenőkanapéval és magasabb háttámlás sarokpaddal is rendelhető.

Az ADA ülőgarnitúra több kényelmi funkcióval is rendelkezik, melyeket kedvünk szerint választhatunk a garnitúrához. A legkedveltebb a vendégágy funkció, amellyel kényelmes fekhelyet tudunk biztosítani vendégeink számára. A pihenőkanapé kétszemélyes, így egymás mellett ketten is tudnak ülni, lábukat feltéve.

A termék sarokpados formában is választható, ebben az esetben magasabb a háttámla vagy lehetőség van egy darab, relax háttámla beépítésére is. A sarokpadot lehet állítható ülésmélységű háttámlával is rendelni.

  ADA Wembley sötét szövettel Wembley sárga kanapé ADA Wembley részlet ADA Wembley nyaktámasz   


Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA 6279 ülőgarnitúra modern formája jól illeszkedik a fiatalos és elegáns bútorokhoz. Nagyobb méretű nappalikba is ajánljuk, mert L és U alakú változatával nagyméretű ülőgarnitúra sarkokat is össze tudunk állítani a standard elemekből. Az ADA 6279 ülőgarnitúrához puff is rendelhető.

Az ülőgarnitúra megjelenését és kényelmét meghatározhatja a fejtámla is. Ez nem alapvető elem, de a magasabb emberek és a kényelmet fokozottan előtérbe helyező vásárlóink nagyon kedvelik.

Vendégágy kialakítására is lehetőség van, de különleges egyedi funkció a beépített, előre húzható háttámla is, amely a sarokelemben található. Ezt úgy képzeljük el, mint egy állítható hátpárnát, melynek állíthatjuk a dőlésszögét. TV nézés és olvasás közben, nagyon praktikus ez a funkció.

A másik egyedi funkció, a sarokpad esetében növelhető az ülőfelület. A háttámlát két fokozatban tudjuk állítani ennél a funkciónál.

Az ADA 6279 ülőgarnitúra bőr, szövet és leather look bevonattal választható.

Wembley relax funckió   ADA 6279 WEMBLEY nyaktámasz   Wembley vendégággyal   Wembley háttámla  

   

 ADA ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • L és U alakú sarok, sokféle méretben
 • vendégágy
 • puff (több méretben)
 • lover’s seat
 • sarokpad, állítható háttámlával
 • fejtámla-kialakítás
 • előre húzható hátpárna
 • 500-féle, választható kárpitozásADA ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Nosag hullámrugós felületen hideghab található, már az alapáras változatban is. Magas minőségi követelményeknek megfelelő üléskomfortja van. A hideghabot burkolja be az üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. A végső réteg, a kárpitozás.Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA 6279 Wembley ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!


Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpát, szekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.