ADA Wembley ülőgarnitúra sarokpaddal

ADA Wembley ülőgarnitúra sarokpaddal
207 x 87 cm
207 x 111 cm

Bemutatjuk az ADA Wembley ülőgarnitúrát, mely legfrissebb garnitúráink egyike és, amit idén mutattak be a kölni bútorvásáron.

Az ADA sarok ülőgarnitúra Magyarországon kizárólag nálunk kapható termék.

RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben a földszinten lehet kipróbálni ezt az ülőgarnitúrát.


 

Az ADA ülőgarnitúra tulajdonságai


Sarok ülőgarnitúra sarokpaddal vagy Lover’s seat pihenőkanapéval

Az ADA Wembley ülőgarnitúránk formabontó darab, szó legszorosabb értelmében. Kissé szokatlan, dinamikus vonalvezetése első pillanatban felkelti vásárlóink figyelmét. Mint a legtöbb modellünket ezt is lehet rendelni U vagy L alakú sarokgarnitúraként, kanapéként, vendégággyal, fejtámlával, állítható ülésmélységgel, kétféle puffal.

Pihenőkanapéja kétszemélyes, ezt nagyon kedvelik vevőink. Az ADA Wembley-nek van sarokpados változata is, ez könnyen beilleszthető akár fal mellé, de térbe is állítható.

Két méretben rendelhető: 207 x 87 cm és 207 x 111 cm-es változatban, ülésmélységtől függően. Nemcsak egyszerű sarokpad, több funkcióval lehet kérni, állítható háttámlával - ez az ülésmélységen változtat - és relax háttámlával is. (Mindkettő változatnál 83 cm-es a magasság.) Nyaktámasszal ez 100 cm lesz, ami magasabb vásárlóinknak ajánlott opció.
 

 ADA 6279 wembley sárga garnitúra ADA 6279 wembley vendégágy ADA 6279 wembley karfa

Praktikum és design egy garnitúrában

Az íves formájú ADA Wembley első pillantásra merész választásnak tűnik. Vonalvezetése szinte minden enteriőrbe illeszkedik. Nagyobb méretű L és U alakú ülőgarnitúrákat, kanapékat - akár vendégággyal is - és egyszerűbb, de többféle funkcióval ellátott sarokpadokat is össze tudunk állítani.

Többfajta „plusz" is kérhető: nyaktámasz, relax vagy előre húzható, állítható dőlésszögű háttámla, növelhető ülőfelület. 4-féle láb közül választhatunk - két króm és két fa anyagúból.

A kárpit választásánál vegyük figyelembe az adott belső tér domináns színeit és további szempontokat, mint például van-e kutya, macska a háznál, mert eszerint is választhatunk strapabíróbb anyagot.


Az ADA Wembley ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • L és U lakú sarok, sokféle méretben
 • vendégágy 
 • lover’s seat (kétszemélyes pihenőkanapé)
 • sarokpad (állítható vagy fix háttámlával)
 • előre húzható hátpárna
 • 4-féle láb
 • puff több méretben
 • fejtámla-lehetőség
 • 500-féle választható kárpitozás


Az ADA Wembley ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az alapáras változathoz is jár a Nosag hullámrugós felületre helyezett hideghab, amitől a garnitúrának magas minőségi követelményeknek megfelelő üléskomfortja van. A hideghabot burkolja be az üléskárpit, amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Végső réteg a kárpitozás, amely legalább 500-féle lehet.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA  Wembley ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!


Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 4.5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.