BRONX Air L alakú sarokgarnitúra

BRONX Air L alakú sarokgarnitúra
Különböző méretekben rendelhető.
Árainkkal kapcsolatban, kérjük küldjön árajánlat kérést! (induló ár)

BRONX Comfort L alakú sarokgarnitúra

Bronx ülőgarnitúránk méretei ellenére, magas lábainak köszönhetően igazán légies megjelenést nyújt. A kanapé saját ízlésünkre formálható, mivel amellett, hogy szinte bármilyen szövettel bevonhatjuk, hatféle láb közül is választhatunk, melyek kétféle (13 és 16 cm) magasságban érhetőek el. Funcionalitásában is igen sokrétű, hiszen nem csak karfája kérhető állítható verzióban, de a háttámlája is, sőt egy egyszerű mozdulattal megváltoztathathatjuk ülésmélységét is. Ez a funkció praktikus a magasabb embereknek is, illetve azoknak, akik szeretik a kanapéjuknak minden ülésfunkcióját kihasználni. Háttámlái szintén megváltoztathatók - a képen látható, állítható ülésmélységű támlatípus adja az AIR becenevet ennek a modellnek.

Üléskomfortját a masszív tömörfa szerkezet, feszített NOSAG hullámrugózat és poliéterhab adja.

Igény esetén lehet más, keményebb, hideghab komfortú kialakításokat is rendelni. Kétféle háttámlával rendelhető, egy alacsonyabb fix, mely kifejezetten modern megjelenést ad, és egy magasabb mozgatható, ami maximális komfortot biztosít minden üléshelyzetben. Ezen funkciók mellett nagy előnye még, hogy rendelhető vendégággyal és ágyneműtartóval is, így az Önöknél vendégeskedőknek is alvóhelyet tudnak biztosítani. A kanapé lágy komforthabbal készül, de kérhető félkemény, illetve kemény komforthabbal is.

Többféle méretben rendelhető. Elérhető fix kettes kanapé, fix és ágyazható sarokgarnitúra, illetve pihenős és sarokpados U alakú formákban is.

Legkisebb sarokváltozata: 248*228 cm

Ahogyan már fentebb említettük, széles lábválasztékkal rendelkezik. Választhatunk kétféle króm, fekete és fa formából, utóbbiból többféle színválaszték áll rendelkezésre.

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.