Manhattan

Manhattan

Manhattan ülőgarnitúra egy nagyon kedvelt ülőgarnitúra, mely Nyugat-Európában nagy népszerűségnek örvend a fiatalok körében. A fiatalos modern formája miatt és funkciói miatt hazánkban is szívesen választják ezt az ülőgarnitúrát vásárlóink.

A Manhattan sarokülőgarnitúra megrendelhető

RIO art & design bútorstúdióban, a Max City lakberendezési központban a földszinten rendelhetik meg ezt az ülőgarnitúrát.

A Manhattan ülőgarnitúra tulajdonságai

Funkciók sokasága egy garnitúrában

A Manhattan ülőgarnitúra mindenkinek tetszik, akik kedvelik a fiatalos, elegáns vonalvezetést. Emellett azonban fontos az is, hogy nem csak a kis lakásokban lehet elhelyezni, hanem széles elemválasztéka miatt nagyobb lakásokba is könnyedén össze lehet állítani  megfelelő méretű ülőgarnitúrát. Kanapét rendelhetünk kétféle méretben. L és U alakú sarokgarnitúra, ülőke szerepel a kínálatban. Ezekbe a felsorolt formákba különböző funkciókat tudunk beépíteni. Lehet vendégágy funkciót és ágyneműtartót rendelni az Manhattan ülőgarnitúrába. A háttámlába a sarok részen lehet speciális relax funkciót kérni. Ez egy előre húzható háttámla, mely kényelmesebbé teszi pihenésünket. A háttámlákba fejtámla is rendelhető, melyet inkább magasabb vásárlóinknak ajánlunk. Ágyneműtartó is kérhető, mely kiváló tároló hely. Van egy  különlegessége is az ülőgarnitúrának, hogy a sarokpados elemből TV néző lábtartós elemet tudunk kialakítani. Az ülőgarnitúra külső megjelenését a lábak is befolyásolják és a külső kárpitozás, mely nagyon sokféle lehet. Fa vagy fém lábakat kérhetünk az ülőgarnitúrához. Leather look, bútorszövet, és bőr. Az ülőfelület keménysége is kiválasztható.

Design ülőgarnitúra kiváló áron

A Manhattan ülőgarnitúra modern formájú, sok funkcióval rendelkező modell. Kicsi és nagy lakásokba egyaránt ajánljuk formája, méretválasztéka és funkciói miatt. Nagyobb méretű nappalikba is ajánljuk ezt az ülőgarnitúrát, mert L és U alakú nagy méretű ülőgarnitúra sarkokat is össze tudunk állítani a standard elemjegyzékből A Manhattan ülőgarnitúra kanapé formában is rendelhető, több méretben. Erre tudunk ajánlani plexi lerakó asztalt is, így dohányzó asztalként is tudjuk használni a puffot.

A Manhattan ülőgarnitúra külső megjelenését és kényelmét meghatározza a fejtámla is. Ezt a magasabb vásárlóinknak ajánljuk. Nem szükséges elem, de sokan kedvelik. A sarok ülőgarnitúrák vendégágy funkcióval és ágyneműtartóval is rendelhetők. Különleges funkció a beépített előre húzható háttámla, amelyet sarok elemben találhatunk. Ezt egy relax háttámla amit úgy képzeljük el, mint egy állítható hátpárnát, amelynek állíthatjuk a dőlésszögét. TV nézés és olvasás közben, nagyon praktikus ez a funkció. Másik érdekes funkció a sarokpadban található, lábtartónak kiforgatható elem. Keményebb ülőfelületet kedvelők rendelhetnek közepesen kemény és kemény hideghabot is az ülőfelületbe, felár ellenében A Manhattan ülőgarnitúra szövet és leather look illetve bőr bevonattal rendelhető..

 

A Manhattan ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek:

 • L és U lakú sarok sokféle méretben
 • kanapé több méretben
 • kisebb vendégágy lehetőség
 • puff több méretben
 • fotel
 • fejtámla lehetőség
 • előre húzható relax háttámla
 • polckialakítási lehetőség
 • plexilap puffra
 • 450 féle szövet
 • 50 féle leather look
 • 50 féle bőr

 

A Manhattan belső szerkezeti felépítése:

Nosag  hullámrugós felületen RG 40 hideghab található. Ezt burkolja be az üléskárpit ( vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Végső réteg pedig a kárpitozás. RG50 kemény hideghabot rendelhetnek  azok a  vevők, akik a keményebb ülőfelületet kedvelnek,ez felár ellenében választható.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét.

Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy:

 1. Fáradjon ki üzletünkbe és rendelje meg a Manhattan ülőgarnitúrát!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket.
 3. Hívjon minket a 06 30 249 44 96-es telefonszámon, vagy írjon az info@riodesign.hu e-mail címre a részletes, személyre szabott árajánlatért!
Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.