SOLE L alakú sarokgarnitúra

SOLE L alakú sarokgarnitúra
Különböző méretekben rendelhető.
Árainkkal kapcsolatban, kérjük küldjön árajánlat kérést! (induló ár)

A SOLE ülőgarnitúra az egyik legérdekesebb modellünk, ami a Rio art & design bútorüzletünkben rendelhető, mely a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található.

A SOLE ülőgarnitúra teljes mértékben a tervező elmék modern víziója. Enyhén robusztus, de mégis légies, állítható karfákkal és háttámlákkal rendelkezik. Üléskomfortját a masszív tömörfa szerkezet, feszített NOSAG hullámrugózat és poliéterhab adja. Igény esetén lehet más, keményebb, hideghab komfortú kialakításokat is rendelni. Az ülések háttámla része fel-le hajtható, így az alacsonyabb és magasabb termetű személyek számára is kiváló támlamagasságot lehet beállítani. Felül nyaktámaszként, alul pedig deréktámaszként funkcionál a támla felső részéhez varrt párna. Ülésmélysége hátsó állásban lehet mély, elülső állásban pedig átlagos, így a legtöbb ember számára hosszantartó komfortélményt biztosít beszélgetéshez és családi moziélményhez is.

Állítható funkciója mellett, további előnyeihez tartozik a vendégágy megléte. Alapvetően a garnitúra fix, így a fenti lehetőség szükségességéről Önök tudnak dönteni, hogy rendelés esetén szeretnék-e ezt az ülőalkalmatosságba.

Többféle méretben rendelhető. Elérhető fix kettes kanapé, fix és ágyazható sarokgarnitúra, illetve pihenős és sarokpados U alakú formákban is. Ágyneműtartó nem tartozik a modellhez.

Legkisebb sarokváltozatában az ágyfunkció közel 150*180 cm-es fekvőfelületté egészíti ki a kanapét.

Kiegészítőként rendelhető még mellé kétféle méretű puff is, melyeket lehet fix vagy tárolós kivitelben is rendelni.

A garnitúra többszáz féle magas minőségű és kopásállóságú, hagyományosan és vízzel könnyen tisztítható szövetekkel kerülhet bevonásra. A szövött anyagok mellett bőrrel is rendelhető a garnitúra.

Lábait különböző pácszínekkel lehet fa, vagy kétféle rozsdamentes acél kivitelben is kérni, hogy az elkészült garnitúra megfelelően illeszkedjen otthonába.

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.