SPIRIT L alakú sarokgarnitúra

SPIRIT L alakú sarokgarnitúra
Különöző méretekben rendelhető.

A SPIRIT ülőgarnitúra az egyik legkedveltebb modellünk, mely a Rio art & design bútorüzletünkben rendelhető, ami a MaxCity Lakberendezési Áruház földszintjén található.

A SPIRIT ülőgarnitúra híd a klasszikus és modern design között. Robusztusabb kivitelét a finoman kidolgozott ívek lágyítják. Alapvetően keményebb komfortú garnitúra, mely vázrendszerünk egyik legjobb barátjává teszi. Az ülések legfelső része különböző fokozatokba állítható, így az alacsonyabb és magasabb termetű személyek számára is kiváló támlamagasságot lehet beállítani. Ülésmélysége átlagos, a legtöbb ember számára hosszantartó komfortélményt biztosít.

Állítható funkciója mellett, további előnyeihez tartozik a vendégágy és ágyneműtartó megléte. Alapvetően a garnitúra fix, így a fenti lehetőségek szükségességéről Önök tudnak dönteni, hogy rendelés esetén szeretnék-e ezt az ülőalkalmatosságba.

Többféle méretben rendelhető. Elérhető fix és ágyazható kettes kanapé, sarokgarnitúra, illetve szimmetrikus felépítésű, (pihenős) U alakú formákban is.

A benne lévő kihúzható ágy nagyméretű, közel 140*195 cm-es fekvőfelületű.

Kiegészítőként rendelhető még mellé kétféle méretű puff is, melyeket lehet fix vagy tárolós kivitelben is rendelni.

A garnitúra többszáz féle magas minőségű és kopásállóságú, hagyományosan és vízzel könnyen tisztítható szövetekkel kerülhet bevonásra. A Safe Front, AquaClean és Easy Clean minőségek mellett bőrrel is rendelhető a garnitúra.

Vázrendszere és lábazata is tömör bükkfából készül. Lábait lehet nyersen vagy 6 féle más pácszínnel kérni, hogy megfelelően illeszkedjen otthonába.

Átlag: 5 (1 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.