Tom Tailor, Big Button Down kanapé

Tom Tailor, Big  Button Down kanapé
250 x 110 cm

A Tom Tailor, Big Button Down kanapé formája nagyon egyedi és kihívó.

A TOM TAILOR, Big Button Down kanapéja Magyarországon kizárólagosan csak a Rio art & design üzletben rendelhető modell.

A Tom Tailor ülőgarnitúrák és kanapék csak Nyugat-Európa néhány országában és kizárólag nálunk rendelhetők, a Max City lakberendezési áruházban található földszinti üzletünkben.A Tom Tailor Big Button Down kanapé tulajdonságai


A fiatalos design

A Tom Tailor, Big Button Down kanapé formája nagyon egyedi és kihívó, különösen akkor, ha kontrasztos színkombinációval választjuk a kárpitozást. A kanapé extra nagy méretű, vagyis 250 cm hosszú és 110 cm mélységű. Akár egyszemélyes ágyként is funkcionál, mert 212 x 78 cm ülőfelületén kényelemesen lehet napközben szunyókálni. A kanapéhoz elég nagy méretű puff is rendelhető, mely kényelmes ülőkeként és lábtartóként funkcionálhat. Designban jól illik hozzá a Tom Tailor, Tom nevű fotel. A kanapé alapvető formai elemei nagyon hasonlítanak a Button Down kanapé és sarok ülőgarnitúrához. Ezért érdemes azokat is megnézni, mert a méretválaszték ezáltal bőségesebb. A Button Down modellből, kétszemélyes és háromszemélyes kanapé, valamint puff és fotel is rendelhető. Ugyanennek a modellnek L alakú sarokváltozata is létezik kétféle méretben, de még ággyá nyitható változatban is választhatjuk

 Big Button Down három személyes kanapé puffal Puff


Praktikum és design egy garnitúrában

A Tom Tailor Big Button Down kanapé egy átlagosnál nagyobb méretű kanapé. Hozzá puff is rendelhető. Fotelnek pedig a Tom nevű fotelt ajánljuk hozzá. A Tom Tailor jellegzetes stílusjegyeit és fiatalosságát sugározza a garnitúra. A kanapé alapváltozatban RG 35 habbal készül. Akik még ennél is keményebb habot szeretnének azok RG 40 és RG 50 hideghabot választhatnak, felár ellenében. Különösen jól mutat különböző színek kombinálásával a kanapé. Ülőfelülete kényelmes és elég nagy ahhoz, hogy kisebb délutáni alvásra is alkalmas legyen. Ajánlani tudjuk hozzá a Tom Tailor, Button Down kollekciót, mely tartalmaz több kisebb méretű kanapét, és sarok ülőgarnitúrát szintén több méretben. A sarok ülőgarnitúra pedig vendégágy-funkcióval is készülhet.

 Big Button Down két személyes kanapé Button Down fotel Button Down fotel


A Tom Tailor, Big Button Down kanapé választható formai és funkcionális elemei

  • extra nagy kanapé
  • fotel
  • ülőke
  • különböző üléskeménység

 Button Down sarokgarnitúra Button Down sarokgarnitúra fotellel Button Down sarokgarnitúra fotellelA Tom Tailor Big Button Down ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alapja Nosag hullámrugós felület. Erre kerül a RG 35 hab, majd üléskárpit (vlies), amely szőtt fátyolanyag és termikusan erősített, végül pedig, maga a kárpitozás. Hideghabot választhatnak azok a vásárlók, akik a kemény ülőfelületet szeretik. Felár ellenében RG 40 és RG 50 hideghab választható.

 Button Down ágy


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

Javasoljuk, hogy:

  1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Tom Tailor ülőgarnitúrát!
  2. Letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő méretet!
  3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.