Tom Tailor, Big Cube

Tom Tailor, Big Cube
240 x 122 cm
A kanapé több méretben kapható.

A Tom Tailor, Big Cube kanapé kéderes varrású, szögletes vonalvezetésű, fiatalos ülőgarnitúra.

A TOM TAILOR, Big Cube kanapéja Magyarországon kizárólagosan csak a Rio art & design bútorstúdióban rendelhető kanapé.

A Tom Tailor ülőgarnitúrák és kanapék csak Nyugat-Európa néhány országában és kizárólag nálunk rendelhetők, a Max City lakberendezési áruházban található földszinti üzletünkben.A Tom Tailor, Big Cube kanapé tulajdonságai


A fiatalos design

A kanapé extra nagy méretben is választható, vagyis 300 cm hosszú és 122 cm mélységű. Ezt a méretű Big Cube kanapét, még nagyobbítható ülőfelülettel is lehet választani. Az XL-es méret mellett L-es méretben ugyanez a kanapé 270 cm hosszú. M-es változata pedig 240 cm hosszú. Mindkét méretet szintén lehet nagyobbítható ülőfelülettel is választani. A nagyobbítható ülőfelület által kényelmes egyszemélyes fekhelyet alakíthatunk ki.

A kanapékhoz kétféle méretben lehet puffot is rendelni. Választható egy karfás, kisebb sarok elem is, mely fotel funkciót tölthet be.

A kanapék ülőfelületének keménysége többféle lehet. Alapárban RG 30 hab ülőfelületű a garnitúra. Akik ennél sokkal keményebb ülőfelületet szeretnének, azok az RG 40 és RG 50 hab közül választhatnak. A Tom Tailor, Big Cube kanapéhoz stílusában nagyon hasonlít a Tom Tailor, Soft Cube garnitúra, mely sarok és kanapé változatban rendelhető, akár vendégággyal is.

 Big cube Big cube Big Cube Big cube párnákPraktikum és design egy garnitúrában

A Tom Tailor, Big Cube kanapé egy átlagosnál nagyobb méretű kanapé, mely háromféle méretben rendelhető. Mindhárom méretben lehet nagyobbítható ülőfelületet is kérni, így kényelemes egyszemélyes ággyá is alakíthatjuk a kanapénkat. A legnagyobb méretű kanapé 3 méteres. Hozzá puff is rendelhető, kétféle méretben. Illetve egy karfás fotel is rendlehető szintén több méretben.

A Tom Tailor, Big Cube kanapé egyediségét a kéderes varrása és kissé kubusos vonalvezetése adja. A kanapé alapváltozatban RG 30 habbal készül. Akik még ennél is keményebb habot szeretnének, azok RG 40 és RG 50 hideghabot választhatnak, felár ellenében. Ajánlani tudjuk hozzá a Tom Tailor, Soft Cube kollekciót, mely tartalmaz több, kisebb méretű kanapét, és sarok ülőgarnitúrát szintén több méretben. A sarok ülőgarnitúra vendégágy funkcióval is készülhet.

 Big cube szürke szövettelBig cube szürke szövettelBig cube szürke szövettel


A Tom Tailor, Big Cube kanapé választható formai és funkcionális elemei

  • extra nagy kanapé háromféle méretben
  • egy karfás fotel
  • ülőke több méretben
  • különböző üléskeménység

 Square ágy


A Tom Tailor, Big Cube ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alapja Nosag hullámrugós felület. Erre kerül a RG 30 hab, majd egy speciális üléskárpit, amely szőtt fátyolanyag és termikusan erősített, végül pedig, maga a kárpitozás. Hideghabot rendelhetnek azok a vásárlók, akik kemény ülőfelületet szeretnének. Felár ellenében RG 40 és RG 50 hideghab választható.


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

Javasoljuk, hogy:

  1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Tom Tailor ülőgarnitúrát!
  2. Letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő méretet!
  3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 5 (3 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.