Tom Tailor Big Cushion

Tom Tailor Big Cushion
243 x 168 cm
A garnitúra többféle méretben rendelhető.

A Tom Tailor Cushion ülőgarnitúra meghökkentő és fiatalos formája kisebb és nagyobb lakásokban egyaránt jól mutat.

A TOM TAILOR Big Cushion ülőgarnitúrája hazánkban kizárólag a Rio art & design üzletben rendelhető.

A Tom Tailor ülőgarnitúrák és kanapék csak Nyugat-Európa néhány országában és kizárólag nálunk rendelhetők, a Max City lakberendezési áruházban található földszinti üzletünkben.A Tom Tailor, Big Cushion ülőgarnitúra tulajdonságai


A fiatalos design

A Tom Tailor Cushion ülőgarnitúra meghökkentő és fiatalos formája kisebb és nagyobb lakásokban egyaránt jól mutat. Formája egyedi és kihívó, főleg a fiatal generáció által nagyon kedvelt. A méretválasztéka sem szokványos. Egyszemélyes sarokelem, egyszemélyes, önálló ottomán mellett van kanapé változata is. A kanapé karfája levehető vagy rögzíthető. L alakú sarkot és U alakú sarkot is össze tudunk kapcsolni az elemekből.

Ülőfelülete viszonylag alacsony és mély, ezért is kedvelik a fiatalok. Hatalmas párna formájú ülőkét is lehet rendelni kiegészítő elemként. Ha egy élénk színű bevonattal kárpitoztatjuk, akkor tini szobákba is kiváló lehet. Ha visszafogottabb színeket választunk, akkor minden térben szépen mutat.

 Tom Tailor Cushion Tom Tailor Cushion Tom Tailor Cushion Tom Tailor Cushion


Praktikum és design egy garnitúrában

A Tom Tailor Big Cushion ülőgarnitúra többféle méretben rendelhető; sarok és kanapé formában is, ezért nagyon kedvelt a fiatal vásárlók körében. Sarokváltozata többféle méretű és formájú lehet. A kanapé formája lehet karfás vagy karfa nélküli. A kanapéhoz és a sarokhoz egyaránt rendelhetünk puffot.

A Tom Tailor design jellegzetes stílusjegyeit és fiatalosságát sugározza a garnitúra. Ülőfelülete alacsony típusú és mély. Az alapváltozatban RG 35 hideghab van, de lehet ennél keményebb ülőfelületet is kérni, felár ellenében.

  


A Tom Tailor, Big Cushion ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

  • többféle sarokmegoldás
  • 2-féle kanapé
  • ülőke


A Tom Tailor Big Cushion ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alapján Nosag hullámrugó található. Erre kerül az RG 35 hab, majd üléskárpit, amely szőtt fátyolanyag és termikusan erősített, végül pedig, maga a kárpitozás. Hideghabot választhatnak azok a vásárlók, akik a kemény ülőfelületet szeretik. RG 40 és RG 50 keménységet lehet rendelni.

 Tom Tailor Cushion ágy


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

Javasoljuk, hogy:

  1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Tom Tailor ülőgarnitúrát!
  2. Letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő méretet!
  3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.