TOM TAILOR CUSHION ÜLŐGARNITÚRA

A Tom Tailor ülőgarnitúrák és kanapék csak Nyugat-Európa néhány országában, így a MaxCity lakberendezési áruházban található földszinti üzletünkben is rendelhető.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

A Tom Tailor Cushion ülőgarnitúra tulajdonságai

A Tom Tailor Cushion ülőgarnitúra meghökkentő és fiatalos formája kisebb és nagyobb lakásokban egyaránt jól mutat. Formája egyedi és kihívó, főleg a fiatal generáció által nagyon kedvelt. A méretválasztéka sem szokványos. Egyszemélyes sarokelem, önálló ottomán mellett van kanapé változata is. A kanapé karfája levehető vagy rögzíthető. L alakú sarkot és U alakú sarkot is össze tudunk kapcsolni az elemekből.

Ülőfelülete viszonylag alacsony és mély, ezért is kedvelik a fiatalok. Hatalmas párna formájú ülőkét is lehet rendelni kiegészítő elemként. Ha egy élénk színű bevonattal kárpitoztatjuk, akkor tini szobákba is kiváló lehet. Ha visszafogottabb színeket választunk, akkor minden térben szépen mutat.

Praktikum és design egy garnitúrában

A Tom Tailor Cushion ülőgarnitúra többféle méretben rendelhető; sarok és kanapé formában is, ezért nagyon kedvelt a fiatal vásárlók körében. Sarokváltozata többféle méretű és formájú lehet. A kanapé lehet karfás vagy karfa nélküli. A kanapéhoz és a sarokhoz egyaránt rendelhetünk puffot.

A Tom Tailor design jellegzetes stílusjegyeit és fiatalosságát sugározza a garnitúra. Ülőfelülete alacsony típusú és mély. Az alapváltozatban RG 35 hideghab van, de lehet ennél keményebb ülőfelületet is kérni, felár ellenében.

A TOM TAILOR CUSHION ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • többféle sarokmegoldás
 • 2-féle kanapé
 • ülőke
 • többféle üléskeménység (felár ellenében)

A Tom Tailor Cushion ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alapján Nosag hullámrugó található. Erre kerül az RG 35 hab, majd üléskárpit, amely szőtt fátyolanyag és termikusan erősített, végül pedig, maga a kárpitozás. Hideghabot választhatnak azok a vásárlók, akik a kemény ülőfelületet szeretik. RG 40 és RG 50 keménységet lehet rendelni.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal.

Javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Tom Tailor ülőgarnitúrát!
 2. Letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő méretet!
 3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00
  Bella ággyá nyitható kanapé

  Bella ággyá nyitható kanapé

  * ágyazható és ágyneműtartós
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  A HÓNAP TERMÉKE

  Miért érdemes nálunk vásárolni?