Tom Tailor Button Down

Tom Tailor Button Down

Nyugat-Európa néhány országában és Magyarországon csak a mi üzletünkben rendelhetők Tom Tailor ülőgarnitúrák, kanapék.

A TOM TAILOR, Button Down kanapéja Magyarországon kizárólag a Rio art & design üzletben rendelhető modell.

A RIO art & design bútorstúdióban, a Max Cityben lévő, földszinti üzletben kipróbálható az ülőgarnitúra.Tom Tailor Button Down kanapé tulajdonságai

A fiatalos design

A Tom Tailor Button Down kanapé kisebb és nagyobb otthonok praktikus és kényelmes kanapéja. Formája nagyon egyedi és kihívó. Különösen, ha kontrasztos színkombinációval választjuk a kárpitozást. A Button Down modellből, kétszemélyes, háromszemélyes kanapé és extra nagy méretű kanapé, puff és fotel is rendelhető. Ugyanennek a modellnek L alakú sarok változata is létezik, kétféle méretben, de még ággyá nyitható változatban is választhatjuk. Ez a Tom Tailor sarok garnitúra vagy kanapé ideális, mert méreténél fogva nem nyomja össze a kis tereket, jól mutat garzon lakásokban akkor, ha a kisebb méretét választjuk. A nagyobb méretek választása esetén, bármely térben szépen mutatnak. Dolgozó szobákba is ajánljuk, mivel nagyon kényelmes. Nem csak a kiváló üléskomfort teszi vonzóvá számukra, hanem a merész formája is. Ha egy élénk színű bevonattal kárpitoztatjuk, akkor tini szobákba is kiváló lehet. Ha visszafogottabb színeket választunk, akkor minden térben szépen mutat.

 Button Down kanapé Button down kanapé


Praktikum és design egy garnitúrában

A Tom Tailor kanapé háromféle méretben rendelhető, ezért nagyon kedvelt a vásárlók körében. A Button Down sarok-változatban is rendelhető. Sarok-változata kétféle méretű lehet. A sarokváltozat ágyfunkcióval is rendelhető. A kanapéhoz és a sarokhoz egyaránt rendelhetünk puffot és fotelt is. A Tom Tailor jellegzetes stílusjegyeit és fiatalosságát sugározza a garnitúra. Különösen jól mutat különböző színek kombinálásával.

 Button down sarokgarnitúra Button down sarokgarnitúra Button Down fotel Button Down fotel

A Tom Tailor Button Down ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

  • 4-féle sarokmegoldás
  • 3-féle kanapé 
  • fotel
  • 3-féle ülőke
  • ágyfunkció

 Big Button Down ülőgarnitúra Button Down puff


Tom Tailor Button Down ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alapja Nosag hullámrugós felület. Erre kerül a poliéter hab, majd az üléskárpit (vlies), amely szőtt fátyolanyag és termikusan erősített, végül pedig maga a kárpitozás.

 Button Down ágy


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy

  1. Fáradjon ki üzletünkbe és próbálja ki a Tom Tailor ülőgarnitúrát!
  2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
  3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.