Tom Tailor, Button Down sarok ülőgarnitúra

Tom Tailor, Button Down sarok ülőgarnitúra
247 x 161 cm
A garnitúra többféle méretben rendelhető.

A Tom Tailor Button Down ülőgarnitúra kisebb és nagyobb otthonok praktikus és kényelmes ülőgarnitúrája.

A TOM TAILOR Button Down ülőgarnitúra Magyarországon kizárólag a Rio art & design üzletben rendelhető modell.

A Tom Tailor ülőgarnitúrák és kanapék csak Nyugat-Európa néhány országában és kizárólag nálunk rendelhetők, a Max City lakberendezési áruházban található földszinti üzletünkben.A Tom Tailor Button Down ülőgarnitúra tulajdonságai


A fiatalos design

Formája nagyon egyedi és kihívó, különösen, ha kontrasztos színkombinációval választjuk a kárpitozást. A Button Down ülőgarnitúra L alakú sarokváltozata kétféle méretben rendelhető. Ezen kívül még ággyá nyitható változatban is választhatjuk. Ugyanebből a modellből kétszemélyes, háromszemélyes kanapé és extra nagy méretű kanapé, puff és fotel is rendelhető. Ez a Tom Tailor sarokgarnitúra vagy kanapé ideális, méreténél fogva, nem nyomja össze a kis tereket, jól mutat garzonlakásokban is, ha a kisebb méreteket választjuk.

Nagyobb méretek választása esetén, bármely térben szépen mutat. Dolgozószobákba is ajánljuk, mivel nagyon kényelmes. Nem csak a kiváló üléskomfortja teszi vonzóvá számukra, hanem a merész formája is. Élénk színű bevonattal a tini szobák kedvelt darabja. Ha visszafogottabb színeket választunk, akkor minden térben szépen mutat.

 Button Down sarok ülőgarnitúra, fotel Button Down sarok ülőgarnitúra, fotel Button Down sarok ülőgarnitúra

Praktikum és design egy garnitúrában

A Tom Tailor Button Down sarokváltozatban rendelhető, kétféle méretben. Ezekbe ágyfunkciót is kérhetünk, mely lehetőséget ad két vendég elhelyezésére. A kanapé változata háromféle méretben rendelhető, ezért az is nagyon kedvelt a vásárlók körében. A kanapéhoz és a sarokhoz egyaránt rendelhetünk puffot és fotelt is.

A Tom Tailor jellegzetes stílusjegyeit és fiatalosságát sugározza a garnitúra. Különösen jól mutat különböző színek kombinálásával.

 Button Down kanapé és fotel Button Down fotel Button Down fotel


A Tom Tailor Button Down ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

  • 4-féle sarokmegoldás
  • 3-féle kanapé 
  • fotel
  • 3-féle ülőke
  • ágyfunkció

 Big Button Down Big Button Down puff


A Tom Tailor Button Down ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alapja Nosag hullámrugós felület, melyre RG 35 hab kerül.Ezután a következő réteg az üléskárpit (vlies), amely szőtt fátyolanyag és termikusan erősített, végül pedig, maga a kárpitozás. Hideghabot - felár ellenében - választhatnak azok a vásárlók, akik a kemény ülőfelületet szeretik. .

 Button Down ágy


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

Javasoljuk, hogy:

  1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Tom Tailor ülőgarnitúrát!
  2. Letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő méretet!
  3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.