Tom Tailor Heaven Style XL

Tom Tailor Heaven  Style XL

A hónap terméke : Tom Tailor, Heaven Style ülőgarnitúra
Extra kedvezményes árakon.

A Tom Tailor ülőgarnitúrák közül ez az egyik legkedveltebb, mely Nyugat-Európan is csak néhány helyen kapható.

Tom Tailor Heaven Style XL ülőgarnitúra Magyarországon a Rio art & design üzletben megvásárolható és kipróbálható ülőgarnitúra.

 A Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúra tulajdonságai


Mély ülőfelületű, fiatalos ülőgarnitúra

Tom Tailor, Heaven Style egyenes vonalait a hátpárnák lágy vonala teszi egységessé, az átlagostól eltérő mélyebb ülésmélység pedig, kényelmes pihenést biztosít. 112 cm mély ez az ülőgarnitúra, ezért a magasabb vásárlók is nagyon szeretik az ülőgarnitúrát.

Az ülőgarnitúra S, M, XL méretben rendelhető. Többek között, ezen tulajdonságoknak is köszönhető a folyamatos érdeklődés a modell iránt. Vendégeinknek is kényelmes fekhelyet tudunk biztosítani, mivel ággyá alakítható változatban is kérhetjük a garnitúrát. Kisebb ágyneműtartót is kérhetünk még bele, mely szintén nagyon hasznos. A hátpárnák benne vannak az árban. Több méretben választhatunk ülőkét az ülőgarnitúrához, a puffra pedig plexi lapot lehet rendelni, ezt rátéve dohányzóasztalként is használhatjuk az ülőkét.

 Tom Tailor Heaven Style S Tom Tailor Heaven Style M Tom Tailor Heaven Style XL


Praktikum és design egy garnitúrában

A Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúra kényelmes pihenést biztosít otthonunkban. A többféle rendelhető méret miatt, kisebb nappalikba és nagyobb terekbe is tervezhetjük. Ráadásul vendégággyal és ágyneműtartóval kiegészíthető az ülőgarnitúra. Az ülőgarnitúra egyenes vonalvezetésű, modern kubusos formájú. A hátpárnák benne vannak az ülőgarnitúra árában. Választhatunk az ülőgarnitúrához két méretben puffot is, mely lábtartóként, ülőkeként is szolgál. A puffra plexi lapot is kérhetünk, így asztalkaként is tudjuk használni.


A Tom Tailor Heaven Style ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

  • sarok ülőgarnitúra több méretben
  • vendégágy-funkció
  • ágyneműtartó
  • 2-féle puff

 Tom Tailor Heaven Style ágy funkció Tom Tailor Heaven Style XL ágy funkció Tom Tailor Heaven Style ágyneműtartó funkció


Az ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ülőgarnitúra alapja a tömör bükkfa keretbe foglalt acélrugós szerkezet, melyre a szivacsozás kerül, majd az üléskárpit (vlies), nem szőtt fátyolanyag, amely termikusan erősített. Legkülső egység a választott kárpitozás.

 Heaven Style méretek


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

Javasoljuk, hogy:

  1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Tom Tailor ülőgarnitúrát!
  2. Letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő méretet!
  3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 5 (2 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.