Tom Tailor Soft Cube

Tom Tailor Soft Cube
273 x 175 cm
A garnitúra többféle méretben rendelhető.

Különleges, kéderes varrású kanapé, a fiatalok egyik kedvenc Tom Tailor modellje.

A Tom Tailor, Soft Cube kanapé Magyarországon kizárólagosan, csak a Rio art & design üzletben rendelhető modell.

A Tom Tailor ülőgarnitúrák és kanapék csak Nyugat-Európa néhány országában és kizárólag nálunk rendelhetők, a Max City lakberendezési áruházban található földszinti üzletünkben.A Tom Tailor Soft Cube kanapé tulajdonságai


Kéderes varrású, egyedi ülőgarnitúra

 Tom Tailor Soft Cube Tom Tailor Soft Cube funckióPraktikum és design egy garnitúrában

A Tom Tailor Soft Cube sarok ülőgarnitúra több méretben rendelhető. Igényeinknek megfelelően ki tudunk alakítani L vagy U alakú sarkokat. Több méretben választható hozzá ülőke is. Alacsony háttámlájú, fiatalos ülőgarnitúra egyedi, kéderes varrással.

Inkább a fiatal korosztály körében népszerű ez az ülőgarnitúra. Párnákkal és az ülőfelület keménységének kiválasztásával magunk alakíthatjuk kényelmünket. A Tom Tailor Soft Cube ülőgarnitúra fiatalos, egyedi megjelenésű ülőgarnitúra, karaktere meghatározó formájú lehet lakásunkban.

 


A Tom Tailor Soft Cube ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

  • többféle sarok
  • L és U alakú sarok kialakítási lehetőség 
  • puff
  • nagyobbítható ülőfelület
  • vendégágy-lehetőség


A Tom Tailor Soft Cube ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Nosag hullámrugós felület az alapja az ülőgarnitúrának. Erre kerülnek a különböző keménységű habok, majd az üléskárpit (vlies), amely speciális kárpitvatta-réteg. Az utolsó, külső, szerkezeti elem maga a kárpitozás. Az alapváltozatban RG 30 hab található.

Bultex RG 50, kemény hideghabot ajánlunk azoknak a vásárlóknak, akik az igazán kemény ülőfelületet szeretik. Formfit RG 40, középkemény hideghabot ajánlunk azoknak, akik közepesen kemény ülőfelületet szeretnének.

 Tom Tailor Soft Cube ágy Tom Tailor Soft Cube ágy


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

Javasoljuk, hogy:

  1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Tom Tailor ülőgarnitúrát!
  2. Letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő méretet!
  3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

 

Még nincs értékelve

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.