Tom Tailor Tom fotel

Tom Tailor Tom fotel

A Tom Tailor, Tom fotel egyedi, különleges formájú, forgó talpú fotel.

A TOM TAILOR, Tom fotel Magyarországon kizárólag a Rio art & design üzletben rendelhető.

A Tom Tailor ülőgarnitúrák és kanapék csak Nyugat-Európa néhány országában és kizárólag nálunk rendelhetők, a Max City lakberendezési áruházban található földszinti üzletünkben.

 Button Down fotel Button Down fotelA Tom Tailor, Tom fotel tulajdonságai

A fiatalos design


A Tom Tailor, Tom fotel egyedi, különleges formájú, forgó talpú fotel. A kényelmes kagylószerű kialakítás mellett a formája az, ami egyből megragadja a tekintetet. Ezért egyetlen egy jól kiválasztott színű fotel is hangulatot teremthet a nappaliban.

A Tom Tailor Button Down modellek remek kiegészítője lehet a Tom fotel. A Button Down elemlistája tartalmaz kanapékat több méretben és sarok ülőgarnitúrákat szintén több méretben. Mindezek mellé a Tom fotel és puff is rendelhető. A Tom Tailor, Big Button Down extra nagy méretű kanapéjához is tehetjük még kiegészítő darabként ezt a fotelt.

Az oldalt lehajló kárpitozás a jellegzetes, kicsi, fém díszgombbal a Tom Tailor ülőgarnitúrák jellegzetes design eleme, mely a Tom fotelnél és a fentiekben ajánlott ülőgarnitúráknál egyaránt megtalálható. A fotel formája lehetőséget ad színkombinációs kárpitozásra is, így még extrémebb lehet ez a kis bútordarab.

 Button Down kanapé és fotel Button Down fotel Button Down kanapé és fotel Button Down fotel


Egyedi összeállítás, egyedi árakkal

Javasoljuk, hogy:

  1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki a Tom Tailor ülőgarnitúrát!
  2. Letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő méretet!
  3. Hívjon minket vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyegetdohányzóasztaltlámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is.

Átlag: 4.3 (3 szavazat alapján)

Kérjen ajánlatot most!

Minta: +36-70-123-4567

Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

CAPTCHA
A kérdés azt vizsgálja, hogy valós látogató vagy robot szeretné az űrlapot beküldeni.