ADA 6676 ülőgarnitúra funkciós karfával és háttámlával

25% kedvezmény
2023. május 8.-tól-21.-ig

Az 6676-os ülőgarnitúra a különlegességét a háttámla állíthatóság és a karfa állíthatóságnak köszönheti. A karfa funkció kicsit légiesebbé teszi az ülőgarnitúrát. Az ülőgarnitúrán lévő steppelt tűzések kihangsúlyozzák az ülőfelület nagyságát és formavilágát. Több száz fajta színben és sok funkcióban, méretben és felállásban elérhető.

A további méretek, funkciók és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA 6676 ülőgarnitúra tulajdonságai

Állítható hát- és kartámasz. Az ADA 6676 ülőgarnitúra jó választás mindazok számára, akik a legújabb, egyedi, különleges designt kedvelik. Kényelmi funkciói, teszik könnyűvé, hogy ne kelljen kompromisszumot kötni semmilyen szinten. Háttámlája előre, hátra húzható, ezáltal az ülőfelület mélységét is tetszőlegesen állíthatjuk. Pihenésnél kényelmesebb a mélyebb ülőfelület, míg ülésnél inkább a kevésbé mély, előrehúzott háttámla a praktikusabb.

Magasabb vásárlók különösen kedvelik a mélyebb ülőfelületet, ezért ezt az ülőgarnitúrát is. Másik nagyon kényelmes funkció az állítható karfa. Ez lehetővé teszi, hogy a karfát, dőlésszögének állításával, párnaként is használjuk.

Térbe állítva is nagyon szép választás. Kecses, hátulja szépen kidolgozott, egyedi megjelenésű. Az ülőfelülete tűzött varrású és különböző keménységű lehet. Sarok és kanapé változatban rendelhető. Mindkét formából több méretben is. Ezekhez puffot is tehetünk, melyek ugyancsak többféle méretben rendelhetők. Plexi lapot is kérhetünk rájuk, így asztalaként is tudjuk használni őket.

Praktikum és design egy garnitúrában

Az ADA 6676 ülőgarnitúra, kanapé és sarok formában rendelhető. Sarok ülőgarnitúrából és kanapéból is többféle méretet lehet választani. Ezekhez javaslunk még kiegészítőnek ülőkét. A garnitúra formája szép, elegáns, modern. Az ülőfelülete tűzött varrással díszített, lábai design fém lábak. Az ADA 6676 ülőgarnitúra praktikusságát az állítható háttámlák és karfák adják. A háttámlák előre-hátra irányú mozgatásával állíthatjuk az ülőfelület mélységét és a kartámasz dőlésszögét is tudjuk változtatni. Az ülőfelület keménysége is választható, háromféle lehetőség közül.

Az ADA 6667 ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 2-féle sarokmegoldás
 • 2-féle kanapé
 • 2-féle ülőke
 • plexi lap a puffra
 • állítható karfa
 • állítható háttámasz
 • 7-féle típusú láb
 • 450-féle szövet
 • 50-féle leather look
 • 60-féle bőrkárpit

Az ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

A terméket teljesen egyedi összeállításban is tudjuk biztosítani. Ebben szakértő kollegák állnak rendelkezésére. Az egyedi összeállítások, méretek és igények gyors megvalósítása érdekében javasoljuk, hogy:

 1. Jöjjön el üzletünkbe és próbálja ki az ADA 6676 ülőgarnitúrát!
 2. Az oldal tetején található, letölthető mérettáblázatunk segítségével válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

A teljes mérettáblázat ide kattintva letölthető.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?