ADA Trendline Brüsszel U alakú fix ülőgarnitúra

808 600 Ft

Az ADA Brüssel U alakú ülőgarnitúra egy küllemében, letisztult, minimalista formavilág jellemzi. Gazdag elemválasztékkal rendelkezik. A termék több méretben, felállásban, funkciókkal és közel 400 fajta design kárpittal rendelhető. Emellett a láb designt is ki tudja választani a króm típusok közül.

A 159*329*201 cm, 5. kategóriás szövettel az eredeti ár: 951.300 Ft helyett, 808.600 Ft

A további méretek, funkciók és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA Brüssel U alakú ülőgarnitúra tulajdonságai

Az ADA Brüssel U alakú ülőgarnitúra egy küllemében, letisztult, minimalista formavilágot képvisel. Gazdag elemválasztékkal rendelkezik, a határozott vonalvezetést pedig enyhíti a karfa lekerekítettsége. Mint a legtöbb ADA ülőgarnitúra-típusnál, itt is lehetséges a méret és funkció szerinti variálhatóság és különleges opció a „motorosan” állítható ülésmélység.

A Brüssel elemválasztékából egészen nagy méretű U-alakú ülőgarnitúra is kialakítható, akár ágyazható és ágyneműtartós formában is. Kisebb és nagyobb L-alakok is összeállíthatók az elemiből, ágyazható, ágyneműtartós változatban is. A masszív és precízen megtervezett szerkezetnek köszönhetően a vendégágy is kényelmes fekvést biztosít. Viszont az ágyazható opciónál nem lehetséges motoros ülésmélység változtatás.

Aki szereti a különleges funkciókat, vagy ha szeret napközben kicsit szunyókálni az ülőgarnitúrán, azoknak ajánljuk a motorosan nagyobbítható ülőfelületet. Ez azt jelenti, hogy az eredetileg 55 cm-es ülésmélységet egy gombnyomással megtoldhatjuk. A 43 cm-es ülésmagasság alacsonyabb vásárlóinknak is kedvez. Magasabb vásárlóinknak pedig beépíthető fejtámaszt választhatnak pluszban. Az ottománok vagy pihenő kanapék is több méretben választhatóak 159 cm, 192 cm, és 201 cm hosszú, az utóbbihoz relax funkciós, dönthető háttámlát lehet kérni, így a motoros verzióval teljes a komfort egy vasárnapi mozizáshoz, otthon.

Természetesen kanapé, fotel is rendelhető és két méretben puff is. Két fajta króm és fa lábbal lehet kérni, henger alakúval és szögletessel. Sokan azt hiszik, csak a képeken látható szövettel rendelhetőek garnitúráink, üzletünkben több száz szövet és bőr közül válogathat, hogy megtalálja a kívánt színt ülőgarnitúrájához, de most már weboldalunkon is megnézheti színmintáink egy részét.

Az ADA Brüssel ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek:

 • L és U alakú sarok forma
 • motorosan állítható ülésmélység
 • ágyneműtartó
 • vendégágy funkció
 • 3-féle kanapé
 • fotel
 • 2-féle ülőke
 • plexi lap az ülőkére
 • 450-féle szövet
 • 50-féle textilbőr
 • 60-féle bőrkárpit
 • nyaktámasz
 • relax háttámla funkció
 • fa- vagy fémláb

ADA Brüssel ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése:

Az ADA Brüssel U alakú ülőgarnitúra váza tömörfából készül. Nosag hullámrugós felületre helyezik a hideghabot. Erre kerül az üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített, nem szőtt fátyolanyag. Ez garnitúra már alap változatban egy magas minőségű ülőfelülettel rendelkezik.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal.

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy:

 1. Fáradjon be üzletünkbe és próbálja ki az ADA Brüssel ülőgarnitúrát!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!
 3. Hívjon minket, vagy írjon a részletes, személyre szabott árajánlatért!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  SPIRIT KANAPÉ VENDÉGÁGGYAL

  SPIRIT KANAPÉ VENDÉGÁGGYAL

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?