ADA Clint Prémium étkezőgarnitúra

Az ADA Clint Prémium étkezőgarnitúra természetes fából készült, a vásárlók egyedi igényeinek megfelelően gyártott luxus étkezőgarnitúra. Az étkezőasztalhoz tartoznak a mai trendeknek tökéletesen megfelelő étkezőfotelek, valamint egy étkezőpad is.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Ez a gyönyörű étkezőgarnitúra az ADA luxus tömörfa bútorcsaládjának egyik legszebb tagja.

Az ADA Clint Prémium étkezőgarnitúra elemei: egy étkezőasztal, egy étkezőpad, valamint több étkezőfotel. Természetesen ezek a bútordarabok külön-külön is megrendelhetők áruházunkban. Olyan lakásban mutat igazán jól, ahol a természetes fa anyagok dominálnak, és az étkezőfotel, illetve az étkezőpad favázának, kárpitjának kialakítása visszaköszön a többi bútor esetében is. Az étkezőasztal és a hozzá tartozó ülőalkalmatosságok egyező lábazatának köszönhetően tökéletes harmóniát teremtenek egy amerikai konyhás nappaliban vagy egy különálló étkezőben is.

Az ADA Clint Prémium étkezőgarnitúra készülhet tölgyfából és diófából is.

A tölgyfa kérhető fehérített, natúr vagy többféle világos színűre, esetleg sötét, onyx színűre pácolt változatban is. Továbbá a tölgyfából készült étkezőgarnitúra választható rusztikus kivitelben is, ebben az esetben hangsúlyosabb szerepet kap a fa jól látható erezete. A faváz színének és anyagának változatai lehetővé teszik többféle design-kombináció kialakítását a merésztől a harmonikusan visszafogottig.

További előnye, hogy az étkezőasztal és az étkezőpad is többféle méretben választható.

A fix méretű asztal 100 cm-es szélességéhez többféle hosszúság is választható: ez lehet 200, 180 vagy 160 cm. Az ADA Clint Prémium étkezőgarnitúra étkezőasztala 77 cm magas, melyhez kényelmes magasságúak az étkezőfotelek és a különböző méretű padok is. Az étkezőpad az asztal méretéhez illően 204, 184 és 164 cm hosszúságban is kapható. Létezik belőle L alakú padváltozat is, mely a helykihasználás szempontjából rendkívül jó választás. Arról nem is beszélve, hogy az ADA Clint étkezőgarnitúra különleges kialakításának köszönhetően nem mindennapi designelem egy étkezőben. Az étkezőfotel és az étkezőpad háttámláján lévő tűzés egyedi arculatot kölcsönöz az étkezőgarnitúrának.

Ha már eldöntötte, milyen étkezőgarnitúrát szeretne otthonába, válasszon hozzá szőnyeget és kiegészítőket is! Kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken, vagy látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?