ADA Trendline Combi L alakú ülőgarnitúra sarokpaddal és vendégággyal

Az ADA Trendline Combi U alakú ülőgarnitúra üzletük legváltozatosabb darabja. Sok karfa, háttámla, láb, front típus közül lehet választani. Ezen kívül itt is több mint 400 fajta kárpit áll rendelkezésre és emellett sok funkció, méretben és felállásban elérhető.

A további méretek, funkciók és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA COMBI ülőgarnitúra tulajdonságai

Kombinációk egyedi ülőgarnitúra kialakításhoz ebben igazán jó az ADA COMBI ülőgarnitúra sarok forma. Az ADA COMBI ülőgarnitúra formáját és méretét a vásárló alakíthatja ki. Rengeteg elem, egyedi méretválaszték teszi lehetővé, hogy akár kisebb, akár nagyobb lakásba is megtaláljuk a megfelelő formát és méretet. A garnitúra kiegészítő elemei is számtalanok. Kényelmi szempontok alapján is válogathatunk a hozzáadandó elemekből. Néhány ízelő ezek közül. Háromféle háttámla, kétféle ülésfelület, hétféle karfa és számtalan fémből vagy ból készült láb rendelhető. A fából készült lábak színét is meg lehet választani. A garnitúra egységes kinézetét a háttámlák is meghatározzák. A lekerekített háttámlához lekerekített ülőfelületet is lehet illeszteni. Az ülőfelület és háttámla előnye, hogy mind a magasságot, mind a keménységet egyes elemeknél kiválaszthatjuk, vagy nagyobbítható ülőfelületet is adhatunk a kanapéhoz, ami egyszemélyes ágyként is funkcionálhat. A karfák lehetnek szélesebbek vagy keskenyebbek. Dönthető karfa funkciója fejtámaszt, párnát varázsol a sima karfából. Magasabb vásárlók fejtámlát is igényelhetnek.

Praktikum és design egy garnitúrában

Összegezve: egy ADA COMBI garnitúra végső külleme és kényelme lényegében a vásárló kreativitásán is múlik, szinte személyre lehet szabni. A vevő kényelmi, formai és méretbeli elképzeléseit valósíthatja meg, L vagy U alakú óriási ülőgarnitúra, vagy egy kisebb kanapé; funkciók, mint a relax háttámla, állítható karfa, nagyobbítható ülőfelület, aminek a keménységét is variálhatjuk. Külön puffal és fotellel egészíthetjük ki az összképet. Üzletünkben több száz szövetből, bőrből, mosható anyagból lehet kiválasztani a bútor kárpitozását.

ADA COMBI ülőgarnitúrához választható formai és funkcionális elemek

 • 16-féle saroklehetőség
 • relax háttámla a sarokelemben
 • 4-féle kanapé lehetőség
 • fotel
 • nagyobbítható ülőfelület
 • 2-féle puff
 • 450-féle szövet
 • 50-féle leather look
 • 60-féle bőrkárpit
 • 2-féle ülés
 • 3-féle háttámla
 • 4-féle nyaktámasz
 • 7-féle karfa
 • funkciós állítható karfa

ADA COMBI ülőgarnitúra belső szerkezeti felépítése

Az ADA COMBI ülőgarnitúra sarok forma RG 30 hideghabbal, mely Nosag hullámrugós felületre kerül. Ez a hideghab már az alapáras verzióban  benne van. Ezen helyezkedik le az üléskárpit (vlies), amely termikusan erősített anyag, ez után következik a végső kárpitozás. Bultex RG55 és RG 40 hideghabot választhatnak azok, akik a keményebb ülőfelületet akarnak. Ez feláras termék.

Egyedi összeállítás, egyedi árakkal.

A terméket kérésére teljesen egyedi összeállításban tudjuk biztosítani, melyhez kérje kollégáink segítségét. Amennyiben mégis maga szeretné kiválasztani az alkotóelemeket, javasoljuk, hogy:

 1. Fáradjon be üzletünkbe és rendelje meg az ADA COMBI ülőgarnitúrát!
 2. A letölthető mérettáblázatunkból válassza ki az Önnek megfelelő elemeket!

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?