ADA Prémium Chalet franciaágy

Az ADA Prémium Chalet franciaágy, fejvége és a rejtett lábak miatt, lebegő hatást keltő ágykerete könnyed és fiatalos hangulatot kölcsönöz az ágynak. Igazi prémium minőség!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA Prémium Chalet franciaágy anyaghasználatával és színeivel nyugalmat és természetességet sugároz majd az Ön hálószobájában is.

Az ágy fejvége, illetve kerete natúr, festetlen tömörfából készül, mellyel a természet beköltözik az otthonába. Az olajozott felületnek köszönhetően a fa eredeti jellege megmarad, valamint ez az eljárás hosszantartó minőséget garantál. Az ADA Prémium Chalet franciaágy, fejvége és a rejtett lábak miatt, lebegő hatást keltő ágykerete könnyed és fiatalos hangulatot kölcsönöz az ágynak.

A magas, réteges matracszerkezet kellemes magasságot biztosít az idősebbeknek is a lefekvéshez. A matrac alatt található 7 zónás, zsákrugós kialakítású és habpárnával töltött boxspring felület különleges kényelmet biztosít.

A boxspring ágyak alvás közben kiválóan támasztják a gerincoszlopot és egyenletes alátámasztást garantálnak, akkor is, ha valaki oldalt fekve szeret aludni. A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ADA Prémium ágyak ilyen tekintetben is előnyösebbek a hagyományos, vékonyabb matraccal készült ágyaknál. Az ADA Prémium Chalet franciaágy ágyneműtartóval nem rendelkezik.

Az ágykeret fenyő, tölgy vagy bükk alapanyagból is választható, melyek fenntartható forrásból származnak. Emellett, bárki kiválaszthatja a kárpitozás színét és anyagát is, hogy a vásárolt ágy a lehető legjobban megfeleljen igényeinek. Választhat például kárpitot velúrból, mikroszálas anyagból, bőrből, illetve műbőrből, ami elősegíti a megfelelő légáramlást.

Ehhez a termékhez is lehet választani üzletünkben lámpákat, dohányzóasztalt, szekrényt, szőnyeget vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Több képes és szöveges információért látogasson el Facebook vagy Instagram oldalunkra vagy keresse kollégáinkat!

MÉRETTÁBLÁZAT

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  ADA TRENDLINE RÓMA L ALAKÚ FIX ÜLŐGARNITÚRA

  ADA TRENDLINE RÓMA L ALAKÚ FIX ÜLŐGARNITÚRA

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?