ADA Prémium Cliff étkezőgarnitúra

Az ADA Prémium Cliff étkezőgarnitúra rendkívül kényelmes étkezőszékeinek és étkezőpadjának köszönhetően még kellemesebbé teszi a családi étkezéseket.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA luxus tömörfa bútorcsaládjának egyik tagja a Cliff étkezőgarnitúra.

Készítése során a fa alapanyagot az ADA bútorgyár saját nevelésű ausztriai erdőiből szállítják egyenesen a gyárakba. Így az ADA Prémium Cliff étkezőgarnitúra gyártásának a természetes alapanyagok és a kiváló minőség mellett fontos szempontja a környezettudatosság is. Ez igaz a gyártási folyamatokra is.

A Cliff étkezőgarnitúra egy étkezőasztalból, valamint székekből, azaz inkább étkezőfotelekből és egy étkezőpadból áll.

A 77 cm magasságú étkezőasztal megvásárolható 200 x 100 cm, 180 x 100 cm és 160 x 100 cm méretű fix asztallappal, a rendelkezésre álló helynek és vásárlóink igényeinek megfelelően. Anyagát tekintve készülhet diófából vagy tölgyfából. Az utóbbi esetben kérhető fehérített vagy natúr, illetve többféle világos és egyféle sötét (onyx) színűre pácolt változat is. A tölgyfának van rusztikus kivitele is, melyben a fa erezete és még annak görcsei is jól látszanak. Így az asztal minőségi és látványos anyaga mellett design szempontból is különleges. Tömörfa kivitele ellenére a Cliff étkezőgarnitúra asztala légies hatást kelt. Vékonyodó, lekerekített élei elegáns megjelenést adnak neki, de abban is biztosak lehetünk, hogy az asztal roppant stabil és strapabíró a kialakításának köszönhetően.

Hasonlóan különleges és egyedi megjelenésű az étkezőgarnitúrához tartozó étkezőpad, valamint az étkezőszékek is.

Mindegyik termék lábai kérhetők ugyanolyan színű és fajtájú fából, mint az étkezőasztal. Ez azért is fontos, mert a lábak, formájuknak köszönhetően, az étkezőgarnitúra egyik leghangsúlyosabb elemei. Emellett kellő stabilitást biztosítanak a székeknek és a padnak egyaránt. Ugyanakkor, a többféle kárpitozással kérhető, puha ülőfelület és háttámla lehetővé teszi a kényelmes, nyugodt étkezéseket vagy akár az étkezés utáni, hosszabb beszélgetéseket. Továbbá az ADA Prémium Cliff étkezőgarnitúra étkezőpadja is választható az asztal nagyságához illő méretben. Tehát lehet 200 cm-es, 180 cm-es és 160 cm-es hosszúságú is.

Az ADA Prémium Cliff étkezőgarnitúra étkezőszéke kiváló az ebéd utáni beszélgetésekhez.Az ADA Prémium Cliff étkezőgarnitúra étkezőpadjának felépítése kényelmet és stabilitást biztosít.
Az ADA Prémium Cliff étkezőgarnitúrához tartozó étkezőszék és étkezőpad belső szerkezete.

Ha luxus, magas minőségű bútorokkal szeretné berendezni étkezőjét, tekintse meg további étkezőgarnitúráinkat is, hogy biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt! Az étkező tökéletes összhangjának megteremtéséért nézze meg kínálatunkat szőnyegekből és függönyökből is! Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén, vagy látogasson el Facebook, illetve Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?