ADA Prémium Levia franciaágy

Első szemrevételezésre az ADA Prémium Levia franciaágy a kortalan letisztult dizájnnal tűnik ki a hálószobában. De jobban megfigyelve számos kifinomult dizájnelemet is észrevehetünk.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Első szemrevételezésre az ADA Prémium Levia franciaágy a kortalan letisztult dizájnnal tűnik ki a hálószobában. De jobban megfigyelve számos kifinomult dizájnelemet is észrevehetünk. A szemünk elől rejtett lábaknak köszönhetően, úgy tűnik, mintha az ágy lebegne. Ez hozzátesz a légies, könnyed megjelenéséhez, ami feldobja a hálószoba hangulatát.

Az ADA Levia Prémium franciaágy speciális matraccal rendelkezik, ami magában foglalja az integrált felső matracot, amelynek keménységét a vásárló választhatja ki. Így, az ágy fekvési jellemzőit személyre lehet szabni, ami hozzájárul az alvás minőségéhez. Emellett a 61 cm magas fekvési magasság miatt idősebbeknek is jó választás lehet, ugyanis könnyű felkelni az ágyból.

A magas, puha kárpitozású fejtámlának nekidőlve pihenés közben is kényelmes lehet az esti olvasás.

Az ADA bútorgyár a minőségi és természetes anyagok használata mellett kötelezte el magát, így az anyaghasználat szempontjából az ADA Prémium Levia ágy is kiváló élményt nyújt.

Bár a boxsprings ágyak megvásárlása nagyobb befektetés, de kifizetődő, hiszen a vásárlók tapasztalata szerint az ilyen ágyak tartóssága egy életre szól, szemben a hagyományos ágyak 10 éves élettartamával. Ráadásul az ADA Prémium ágyak a kényelme mellett az egészségét is szolgálják, azzal, hogy kiváló alátámasztást adnak a gerincnek.

ADA Prémium Levia ágyhoz is választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, szekrényt, lámpát vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége, nyugodtan keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Fekvési magasság: 61 cm
Teljes fekvőterület: 160 x 200 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?