ADA Prémium Levia franciaágy

Első szemrevételezésre az ADA Prémium Levia franciaágy a kortalan letisztult dizájnnal tűnik ki a hálószobában. De jobban megfigyelve számos kifinomult dizájnelemet is észrevehetünk.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Első szemrevételezésre az ADA Prémium Levia franciaágy a kortalan letisztult dizájnnal tűnik ki a hálószobában. De jobban megfigyelve számos kifinomult dizájnelemet is észrevehetünk. A szemünk elől rejtett lábaknak köszönhetően, úgy tűnik, mintha az ágy lebegne. Ez hozzátesz a légies, könnyed megjelenéséhez, ami feldobja a hálószoba hangulatát.

Az ADA Levia Prémium franciaágy speciális matraccal rendelkezik, ami magában foglalja az integrált felső matracot, amelynek keménységét a vásárló választhatja ki. Így, az ágy fekvési jellemzőit személyre lehet szabni, ami hozzájárul az alvás minőségéhez. Emellett a 61 cm magas fekvési magasság miatt idősebbeknek is jó választás lehet, ugyanis könnyű felkelni az ágyból.

A magas, puha kárpitozású fejtámlának nekidőlve pihenés közben is kényelmes lehet az esti olvasás.

Az ADA bútorgyár a minőségi és természetes anyagok használata mellett kötelezte el magát, így az anyaghasználat szempontjából az ADA Prémium Levia ágy is kiváló élményt nyújt.

Bár a boxsprings ágyak megvásárlása nagyobb befektetés, de kifizetődő, hiszen a vásárlók tapasztalata szerint az ilyen ágyak tartóssága egy életre szól, szemben a hagyományos ágyak 10 éves élettartamával. Ráadásul az ADA Prémium ágyak a kényelme mellett az egészségét is szolgálják, azzal, hogy kiváló alátámasztást adnak a gerincnek.

ADA Prémium Levia ágyhoz is választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, szekrényt, lámpát vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége, nyugodtan keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Fekvési magasság: 61 cm
Teljes fekvőterület: 160 x 200 cm

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP TERMÉKE

  ADA TRENDLINE RÓMA L ALAKÚ FIX ÜLŐGARNITÚRA

  ADA TRENDLINE RÓMA L ALAKÚ FIX ÜLŐGARNITÚRA

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?