ADA Prémium Talara L alakú ülőgarnitúra pihenőkanapéval

Az ADA Prémium Talara ülőgarnitúra letisztult formájának köszönhetően bármilyen otthonba tökéletes választás. Különlegessége a fabetét megjelenése az ülőfelület alatt. Itt lehetőség van akár 10 fajta tömör fa típus közül választani. Több száz fajta színben és sok méretben és felállásban elérhető.

A további méretek, és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Azok számára, akik a modern, minimalista stílust kedvelik, nagyszerű választás az ADA Talara ülőgarnitúra szövetkárpittal.

A kanapé elemválasztéka rendkívül széles, így sokféle méretű, formájú, különböző kiegészítő elemekkel rendelkező változatot lehet összeállítani ebből az ülőgarnitúrából. Ráadásul az ADA Prémium Talara ülőgarnitúra szövetkárpittal L és U alakban is kialakítható, emellett fejtámla is rendelhető hozzá, mely elsősorban a magasabb vásárlók számára nagyon kényelmes.

Az ülőgarnitúrához hozzá illő dohányzóasztal is rendelhető 100 x 100 cm méretben. Ez akkor a legjobb választás, ha a kanapét az alul körben látszódó fabetéttel kérjük. Ugyanis ebben az esetben az ülőgarnitúrához illő lábakkal és anyagban kérhetünk hozzá dohányzóasztalt.

Emellett a szövetkárpit kopásállósága is rendkívül nagy, hiszen az ADA termékek a bútorgyártásban a legmagasabb minőséget képviselik.

Az 50 éves múlttal rendelkező osztrák bútorgyár termékei, így az ADA Talara ülőgarnitúra szövetkárpittal is, nemzetközi előírások és szabványok alapján készülnek, a gyártás során pedig elsődleges szempontok a kényelem és a fejlett, környezetbarát gyártási eljárások. Ez pedig csak néhány ok azok közül, amiért érdemes ADA terméket vásárolni.

Továbbá az ADA Prémium Talara kanapé szövetkárpittal az alábbiak szerint variálható:

 • L vagy U alakú változat,
 • többféle méretű ülőgarnitúra,
 • két- vagy háromszemélyes kanapé,
 • fejtámla,
 • puff kétféle méretben.

Bár az ADA Talara ülőgarnitúra szövetkárpittal a nappali leghangsúlyosabb eleme lehet, a további berendezési tárgyakról sem szabad megfeledkezni. Ha szeretné tökéletessé tenni nappaliját, akkor az ülőgarnitúra mellé válasszon kiegészítőket is, például dohányzóasztalt vagy lámpát! Ha kérdése merült fel, keresse kollégáinkat elérhetőségeinken vagy látogasson el Facebook oldalunkra! Személyesen is várjuk, nyitvatartási időnkben, törökbálinti áruházunkban!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?