ADA Prémium Tarvisio L alakú ülőgarnitúra pihenőkanapéval

Különlegessége a fabetét megjelenése az ülőfelület alatt és a letisztult ülőfelület megjelenése. Itt lehetőség van akár 10 fajta tömör fa típus közül választani. Több száz fajta színben és sok méretben és felállásban elérhető.

A további méretek, és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA Prémium Tarvisio L alakú ülőgarnitúra igazán modern, légies és minimalista formájú luxus kanapé.

Ez az ülőgarnitúra is tömörfa szerkezetű, amely NOSAG hullámrugóra épül. Emellett látható tömörfa díszítő elemekkel, valamint szintén tömörfa lábbal készült. Fa szerkezetéhez az akár 60-70 éves tölgy- vagy diófákat az ausztriai ADA bútorgyár saját nevelésű erdői szolgáltatják. Az ADA Prémium Tarvisio L alakú ülőgarnitúra készítése során tehát rendkívül fontos szempont a környezettudatosság is. Bár ez jellemző az ADA bútorgyár összes többi termékére is. A fa eredeti jellegének megőrzése érdekében kizárólag vizes bázisú alapanyagokkal és kiváló minőségű olajokkal kezelik a felületeket. Az osztrák tervezők új elképzeléseiben a tömörfa jegyek a kanapék meghatározó kiegészítői.

Ha tölgyfa anyagból készült szerkezetű ülőgarnitúrát szeretnénk, az ADA Tarvisio L alakú ülőgarnitúra esetén többféle színre pácolt lehetőség közül tudunk választani.

A kényelmet szolgálja a NOSAG rugó, a termék szerkezeti felépítése és az összes kiegészítőelem is. A fejtámla mellett a karfa is változatos formában rendelhető. Az osztrák ADA kanapé kollekciója a természetes anyagok trendjét ötvözi a legmagasabb szintű kényelemmel.

Az ADA Tarvisio L alakú ülőgarnitúra szövetanyagból készült kárpit varrása egyes részeken kéderes, ami kiemeli a kanapé kissé szögletes vonalvezetését. Tovább díszíthető a nappali a prémium ülőgarnitúra mellé választható formai, funkcionális és kiegészítő elemekkel:

 • puff,
 • fejtámla,
 • sarok L alakban, többféle méretben,
 • sarok L alakban, hozzákapcsolt asztallal,
 • U alak többféle méretben,
 • dohányzóasztal (80 x 80 cm).

Ha úgy érzi, nehéz feladat megtalálni a tökéletes ülőgarnitúrát, mi szívesen segítünk!

Érdemes eljönni Törökbálintra, a MaxCity bevásárlóközpontban található áruházunkba, ahol kollégáink személyesen is megmutatják Önnek, hogy milyen az ADA Tarvisio ülőgarnitúra vagy más luxus minőségű bútoraink, melyeket a helyszínen ki is próbálhat! Addig is inspirációért tekintse meg, hogyan néznek ki az általunk forgalmazott bútorok vásárlóink otthonában!

Ha kérdése merülne fel, keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén, vagy látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?