ADA Prémium Tirano L alakú ülőgarnitúra pihenőkanapéval

Az ADA Prémium Tirano ülőgarnitúra letisztult formájának köszönhetően bármilyen otthonba tökéletes választás. Különlegessége a fabetét megjelenése az ülőfelület alatt. Itt lehetőség van akár 10 fajta tömör fa típus közül választani. Több száz fajta színben és sok méretben és felállásban elérhető.

A további méretekkel, árakkal és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA Prémium Tirano L alakú kék kanapé sokféle anyagú és struktúrájú kárpittal készülhet.

Az egyik legszebb és legidőtállóbb változat ez a kék kárpittal rendelkező ülőgarnitúra. Az ADA bútorgyár termékei lehetővé teszik, hogy számos különböző formai elem közül lehet választani, melyekkel lehetséges az ADA Prémium Tirano L alakú kék ülőgarnitúra teljes személyre szabása az Ön igényeinek megfelelően. Ami az egyes változatokban viszont teljesen megegyezik, az a luxus minőség és a maximális kényelem.

Az esztétikus külső kárpit alatt olyan puha kárpitos polár anyag található, mely még kényelmesebbé teszi az ülőgarnitúrát, háttámlája pedig kiváló minőségű puha habbal készült. Emellett választható az ADD Prémium Tirano L alakú kék kanapé ülésének minősége, mely készülhet puha vagy kemény hideghabból.

A sokoldalú kényelmi funkciók mellett azonban az sem elhanyagolható szempont, hogy ez a luxus ülőgarnitúra kék színű kárpittal készült.

A kék ugyanis köztudottan egy rendkívül megnyugtató hatású, ugyanakkor lakberendezési szempontból sokoldalúan felhasználható szín. Különösen az ADA Prémium Tirano L alakú kék kanapé esetében, ahol egy semlegesebb szürkéskék árnyalatról van szó. Így bátran kombinálható különböző bútorokkal, sokféle lakberendezési stílusban.

Továbbá az ADA Prémium Tirano L alakú kék ülőgarnitúra ezekkel a választható formai elemekkel rendelkezik:

 • 17,5 cm méretű láb, króm (C1034) vagy fekete (M1034) változatban,
 • hideghab kétféle keménységben,
 • háromszemélyes kanapé,
 • kétszemélyes kanapé,
 • puff két méretben,
 • L alakú változat,
 • U alakú változat,
 • bőrkárpit,
 • szövetkárpit,
 • látható fa részek tölgyfából (natúr vagy pácolt) vagy diófából.

Az ADA Prémium Tirano L alakú kék kanapé azonban önmagában nem elég ahhoz, hogy a nappali tökéletes legyen. Nézzen szét dohányzóasztalaink és lámpáink között is! Kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken, vagy látogasson el Facebook, illetve Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?