ADA Prémium Tivoli sofa

A lágy formavilág és a fa megjelenése teszi egyedivé és különlegessé a Tivoli sofát. Több száz fajta színben és más felállásban is rendelhető. Itt lehetőség van akár 10 fajta tömör fa típus közül választani.

További méretek, funkciók és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA Prémium Tivoli sofa tökéletes kiegészítője az ADA Prémium Tivoli ülőgarnitúrának és teljes jogú, roppant dizájnos tagja az ADA Tivoli termékcsaládnak.

A legújabb dizájntrendek azt vallják, hogy a kanapé önmagában nem elegendő, hogy megteremtse a tökéletes kényelmet és megfelelő pihenést a nappaliban. Itt nem csak arra gondolnak, hogy asztal, párnák és takarók nélkül a kanapé üresnek és kevésbé hívogatónak tűnik, hanem arra is, hogy a nappaliban sokféle tevékenységet végzünk, amely funkciókhoz vagy az ADA Prémium kategória tudása (állíthatóság, bővíthetőség, változatok, stb) vagy például egy sofa szükséges. Az ADA Prémium Tivoli sofa elegáns és egyedi dizájnnal rendelkezik. Tömörfából készült díszítőelemei tölgyfa, diófa és bükkfa színekben is választhatóak. Remekül illik a modern és a klasszikus otthonokba is, de akár olvasósarokba is ajánljuk.

Ha Önnek fontos a minőségi pihenés és senkivel nem akar osztozkodni a helyen, akkor az íves háttámlával rendelkező ADA Prémium Tivoli sofa biztosan a kedvenc terméke lesz. Ráadásul a sofa a termékcsalád kanapéjához, L vagy U alakú ülőgarnitúra kiegészítéseként is remek választás.

Tömörfa alapja tölgyből vagy diófából is választható. Előbbi esetében a tölgyfa többféle színűre is lehet pácolva az igényeknek, az enteriőrhöz igazított elképzeléseknek megfelelően. Mivel NOSAG acél hullámrugózat az a alapja és ezen van a puha hideghab, majd a belső kárpit végül maga a kárpitozás tökéletes kényelmet és tartást biztosít.

Színvilágában és anyagválasztékban is jól teljesít, mert sokféle szövettel, sokféle színben választható.

De még bőr kárpitozással is kérhető. Különlegességét nem csak a formája, hanem a lábai is biztosítják. 4-féle design fém lábbal kérhető. Ez támogatja azt is, hogy könnyebb legyen a takarítás a nappaliban. Vagy világos huzat esetén ne koszolódjon a sofa alja az esetleges rugdosás miatt.

„Arany M” minősítésHa Önnek mindene a kényelem, akkor fontos tudnia, hogy az ADA Prémium Tivoli sofa 3-féle üléskeménységgel kérhető.

„Arany M” minősítés – Ez az ADA ülőgarnitúra, kanapé „Arany M” minősítéssel rendelkező, bevizsgált termék. Amely a legmagasabb minőségi, biztonsági és környezet- és egészségvédelmi követelményeknek (egészséges lakás) is megfelel. A bútorprogram megfelel a RAL-GZ 430/3,4,5 minőségi és vizsgálati rendeleteinek.

A sofához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?