ADA Prémium Verona L alakú ülőgarnitúra

Az ADA Prémium Verona ülőgarnitúra az egyik legkülönlegesebb és legmodernebb termékünk, mely asztallal összekapcsolt L alakú kanapé formájában és különálló szófaként is megvásárolható.

Itt lehetőség van akár 10 fajta tömör fa típus közül választani. Több száz fajta színben és sok méretben és felállásban elérhető.

A további méretekkel, árakkal és lehetőségekkel kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot!

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA Prémium Verona ülőgarnitúra az ADA bútorgyár legújabb és legextrémebb modellje.

Ez a luxus minőségű ülőgarnitúra minden formai és funkcionális elemét tekintve igazán különleges. Az ülőfelülete tűzött varrással készült, a háttámlái pedig szabadon oda helyezhetőek, ahová csak szeretnénk. Az áthelyezést követő fix helyen maradást a háttámlák alsó részében egy nehezék biztosítja, mely elég könnyű ahhoz, hogy lehetővé tegye ezt a szabad mozgathatóságot, de elég nehéz ahhoz, hogy a háttámla a megfelelő helyen maradjon. Az ADA Prémium Verona ülőgarnitúra karfái is ugyanezzel a technikával készülnek.

Legkülönlegesebb eleme mégis a kialakítható faasztal, melynek segítségével egy egyedi L alakú kanapét kapcsolhatunk össze két elemből.

A variálhatóságnak, az elemválasztéknak ezzel még nincs vége, mert az ülőgarnitúrából rendelhető különálló szófa is. Ebbe tehető akár motoros funkció is, melynek segítségével állítható a fejvég és a lábvég magassága is. Innen már csak egy lépés az igazi luxus kényelem, amihez még az is hozzájárul, hogy az ülés típusa is válaszható. Kérhető kétféle hideghab-kombinációs formában, illetve táskarugós változatban is.

Az ADA Prémium Verona ülőgarnitúra válaszható formai és funkcionális elemei:

 • L alakú ülőgarnitúra,
 • L alakú ülőgarnitúra beépített asztallal,
 • motoros szófa,
 • dohányzóasztal.

Ez a minőségi, luxus ülőgarnitúra is tömörfa elemekkel készül, melyhez a fa – környezetvédelmi szempontokat is szem előtt tartva – az ADA bútorgyár saját nevelésű erdőiből érkezik a gyárakba. Ha Önnek is fontosak a környezetbarát mindennapok és a prémium minőség, válasszon otthonába ADA bútorokat! Tekintse meg további kínálatunkat is!

Ha kérdése merült fel, keressen minket elérhetőségeinken, vagy látogasson el Facebook, illetve Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?