ADA Preston Prémium étkezőgarnitúra

Az ADA Preston Prémium étkezőgarnitúra egy étkezőasztalból, egy étkezőpadból, valamint étkezőfotelekből áll. Az étkezőgarnitúra legfőbb különlegessége az ülőalkalmatosságok belső szerkezete, mely egyedülálló kényelmet biztosít.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Loft lakásokba különösen ajánljuk ezt a luxus kivitelű étkezőgarnitúrát, melynél remekül érvényesül a fekete matt fém és a fa kombinációja.

Ez a termékünk az ADA luxus étkezők tömörfa-fém kombinációjú termékcsaládjának egyik oszlopos tagja. Elemeit tekintve étkezőasztalból, étkezőfotelekből és egy étkezőpadból áll. Ezek az elemek megrendelhetők külön-külön is, ám az anyagok és a formák kellemes összhangjának köszönhetően az ADA Preston Prémium étkezőgarnitúra egyes elemei együtt mutatnak igazán jól.

Az étkezőgarnitúra asztala négy különböző méretben elérhető.

Magassága minden esetben 77 cm, asztallapjának felülete pedig választhatóan 200 x 100, 180 x 100, 160 x 100 vagy 120 x 100 cm lehet. Emellett az étkezőpad is többféle méretben vásárolható, igazodva az asztal méretéhez. Méretén kívül az étkezőgarnitúra anyaga és színe is megválasztható. A fa részek készülhetnek diófából, valamint fehérített, natúr, többféle világos vagy onyx színre pácolt tölgyfából. Ráadásul a tölgyfának van rusztikus változata is, melyben jobban látszódik a fa erezete és annak görcsei is. Mindemellett az étkezőfotelek és az étkezőpad kárpitozása is választható: készülhet szövetből vagy bőrből is, több különböző színben.

Az ADA Preston Prémium étkezőgarnitúra legkülönlegesebb tulajdonsága mégis a belső felépítése.

Egy átlagos étkezőgarnitúra székéhez képest az ülőfelületek láthatóan vastagabbak. Ez azért van, mert úgynevezett Airogel® technikával készülnek, amely alkalmazkodik a test körvonalaihoz, ezáltal hozzájárul a maximális kényelemhez. Például a padon akár ülve, akár elheveredve szeretnénk pihenni egyet az ebéd után, az ülőfelület kialakításának köszönhetően bármikor élvezhetjük az Airogel® által biztosított luxus kényelmet. A technológia általi maximális kényelmet az úgynevezett gélsejtek, azaz egy egyedülálló méhsejtes szerkezet adja, amely az ülőfelület ideális szellőzését is biztosítja.  Bár ez a technológia az ágyak esetében jelent igazi előnyt, a 3 dimenziós testkontúr adaptációnak, a hatékony testtartásnak és a kiváló légkeringésnek köszönhetően, de a kényelem szempontjából hatalmas előny, hogy az étkezőgarnitúrák ülőfelületének kialakításakor is alkalmazzák.

Mindezek mellett említésre méltó még az ADA Preston Prémium étkezőgarnitúra lábazatának kialakítása, mely mind az asztal, mind a szék, mind a pad esetében visszaköszön. A feketére festett vékony fém egy strapabíró szerkezet, ami stabilt tartást biztosít az étkezőgarnitúra mindhárom eleme számára. Ez könnyen mozgathatóvá teszi az étkezőgarnitúrát, a designt tekintve pedig igazán passzol a loft stílushoz. Azt viszont ki kell emelnünk, hogy ez a loft stílus egy igazán high-tech, a valódi luxus kényelmét otthonunkba hozó, lekerekített formákkal rendelkező terméket takar.

Ahhoz, hogy étkezője tökéletes legyen, nézze meg a nálunk kapható szőnyegeket, tapétákat és lakáskiegészítőket is! Ha kérdése merült fel, keressen minket elérhetőségeinken, vagy látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?