ADA Prémium Stella Alpina boxspring franciaágy

Az ADA Stella Alpina Prémium boxspring ágy különleges szerkezetének köszönhetően biztosítja a luxus kényelmet és a nyugodt alvást. Számos különböző változatban megvásárolható. Az ágy tömörfa részeit bükk, tölgy és diófából lehet választani.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Ha igazán pihentető alvásra vágyik, a boxspring ágy az egyik legjobb választás.

Ezek az ágyak régen is nemes anyagok felhasználásával készültek, mint például a gyapjú, a kasmír esetleg a nagyon magas minőséget képviselő lószőr. A korábbi évszázadokban az ilyen luxus alapanyagokat az átlagemberek nem engedhették meg maguknak, ma már viszont a gyártásuk tömegessé vált és az anyaguk is nagyon megváltozott. Készítésük során előkerült a szivacs, a memory foam és a hideghab is. Ezek teszik lehetővé, hogy a luxus kényelmet bárki élvezhesse. A boxspring ágyak testünk számára sokkal kényelmesebb alvófelületet biztosítanak, ami által az alvás egészségesebb és pihentetőbb lesz. De nem ez az egyetlen ok, amiért az ADA Stella Alpina Prémium boxspring ágy rendkívül különleges, hiszen a boxspring ágyak különlegessége a szerkezetükben rejlik.

A tömörfából készült luxus minőségű ADA Stella Alpina Prémium ágy többféle variációban megvásárolható, vásárlóink igényeinek megfelelően.

Készülhet például tölgyből, vadtölgyből, bükkből vagy fenyőfából. Emellett több különböző nagyságú fekvőfelülettel is kérhető. A 200 cm-es hosszúságú matrachoz választható 200, 180, 160, 140, 120 és 100 cm-es szélesség is, ez utóbbi egy egyszemélyes ágy. Mindehhez kérhető szélességben illő fejtámla (5-féle változatban) több különböző anyagból. Kárpitozását illetően választható bőr- és szövetkárpittal, valamint egyéb különleges anyagokkal is, különféle színekben. Az ágyhoz tartozó matracot tekintve szintén nagy a választék: az ADA Stella Alpina Prémium boxspring ágy számos különböző szerkezetű (14-féle) matraccal megvásárolható.

A boxspring ágyak legfelső eleme az úgynevezett topper vagy a top pillow réteg, amelynek feladata a még magasabb komfortérzet biztosítása. Ebből a topper rétegből is 9-féle változat létezik. Az már csak hab a tortán, hogy az ágy lábai is 5-féle változatban rendelhetők.

Kiegészítőként kérhető az ADA Stella Alpina Prémium ágy mellé éjjeliszekrény is, mely kétféle színben és kétféle méretben kapható.

Viszont a megfelelő ágy és egy hozzá illő éjjeliszekrény még önmagában nem teszik tökéletessé a hálószobát. Ahhoz, hogy igazán nyugodt és kellemes környezetben aludhassunk, az ADA Stella Alpina Prémium ágy mellett egyéb bútorokra és lakáskiegészítőkre is szükség van. Nézze meg a nálunk kapható szekrényeket és kiegészítőket! Kérdés esetén keressen minket elérhetőségeink egyikén, vagy látogasson el Facebook és Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?