AKITA ADA PRÉMIUM ÜLŐGARNITÚRA

Az Akita ADA prémium ülőgarnitúra, mint minden ADA modell, széles elemválasztékkal rendelkezik, így számos méretben és összeállításban rendelhető.

„Arany M” minősítés„Arany M” minősítés – Ez az ADA ülőgarnitúra, kanapé „Arany M” minősítéssel rendelkező, bevizsgált termék, amely a legmagasabb minőségi, biztonsági és környezet- és egészségvédelmi követelményeknek (egészséges lakás) is megfelel. A bútorprogram megfelel a RAL-GZ 430/3,4,5 minőségi és vizsgálati rendeleteinek.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Akita ADA prémium ülőgarnitúra elegáns, de mégis puritán megjelenésű. Izgalmas kontrasztot mutat az anyag, forma és a funkció terén. Az elegáns hűvös króm, a meleg fa és a legszebb szövet kombinációja bárki szemét megfogja.

Különleges eleme a régi korokat idéző, ámde modern vonalvezetést kapott “Chais lounge”, mely dísze lehet bármely lakásnak. Kedvünkre választhatunk a modell nyújtotta funkciók közül. Így van lehetőség mozgatható karfára, szabadon mozgatható vagy fix háttámla párnás kivitelére. Az egyedi megjelenést tovább alakíthatjuk, úgy hogy több lábtípusból is lehet választani.

Az Akita ADA prémium ülőgarnitúra tulajdonságai:

Az Akita ADA prémium ülőgarnitúra, mint minden ADA modell, ez is széles elemválasztékkal rendelkezik, így számos méretben és összeállításban rendelhető.

Az egyedi megjelenést az óriási bőr- és szövetválaszték biztosítja a garnitúra számára.

A szöveteken belül már vízzel könnyen tisztán tartható, úgynevezett ”aqua clean” technológiával készült típusokat is lehet választani, melyekről egyszerűen eltávolíthatóak olyan háztartási szennyeződések, mint például a kávé, tea vagy csokoládé.

Választható a díszítő tömörfa fajtája és színe.

13 cm magas lába légies megjelenést ad a kanapénak. Négy különböző típus is választható belőle.

Az üléskomfortot “Komfort” poliéter hab vagy “Softline” hideghab biztosítja, mely puhától a közepesen keményig választható. Illetve igény esetén, felár ellenében, kemény komfortú “Strongline” hideghab is rendelhető.

A tökéletes kényelmet “Nosag” lapos hullámmal rugóval támasztják alá.

 

Választható funkciós és formai elemek:

 • “L” alakú sarokgarnitúra (többféle méretben)
 • “U” alakú ülőgarnitúra (többféle méretben)
 • szóló, két karfás kanapé (többféle méretben)
 • ülőke
 • fejtámasz

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 19:00
  Kedd 10:00 - 19:00
  Szerda 10:00 - 19:00
  Csütörtök 10:00 - 19:00
  Péntek 10:00 - 19:00
  Szombat 10:00 - 19:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00
  Bella ággyá nyitható kanapé

  Bella ággyá nyitható kanapé

  * ágyazható és ágyneműtartós
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  A HÓNAP TERMÉKE

  Miért érdemes nálunk vásárolni?