ARIMA prémium boxspring ágy 03 típus

Az ADA gyártó legújabb luxus kategóriás boxspring ágyrendszere az ARIMA prémium boxspring ágy. Különlegessége, hogy nem egyszerű alsó boxspiring ágyszerkezete van, hanem már az is egy 7 zónás táskarugós vázszerkezet. A fejvéget és a keretszerkezetet sokféle formában lehet választani, sokféle bőrrel és szövettel.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA gyártó egyik legújabb luxus kategóriás boxspring ágyrendszere az ARIMA prémium boxspring ágy.

Az ARIMA boxspring ágy 03 típus különlegessége, hogy nem csak egy egyszerű alsó boxspring ágyszerkezete van, hanem már ez a szerkezete is egy úgynevezett 7 zónás táskarugós vázszerkezet.

Az ARIMA boxspring ágy 03 típus az ADA Premium osztrák bútorgyár luxus minőségű ágyrendszerei közé tartozik és szinte minden eleme személyre formálható. Így 5-féle választható fejvég típus kérhető az ágyhoz, melyek mindegyike 4-féle méretben kapható. A keményfa korpusz is 3-féle lehet (dió, bükk és tölgy).

A boxspring egy kiemelkedően magas minőségű, 7 zónás táskarugós ágyváz. Kimondottan tartós poliéterhab borítja, mely magas pontrugalmasságú. Ezen felül kialakításra került benne a megfelelő levegő és páraelvezetés, illetve hőcsere.

Az alapszerkezet komfortját tovább emelve 6-féle Prémium matracot ajánlunk hozzá, melyek különböző keménységben elérhetők. Ezek ergonómiai zónázottsága minden esetben megadja a test megfelelő alátámasztását és kényelmét.

Kétféle – fix és mozgatható (motoros funkcióval ellátott) ágytest. A motoros funkciónak köszönhetően külön-külön, távirányítóval állítható a fejvég és a lábvég dőlésszöge. Bőséges méretválaszték, a fekvőfelületek mérete 120 cm-től 200 cm-ig terjedhet. 8-féle lábtípus, többféle fa és fém kivitelben. A fejvéget és a keretszerkezetet sokféle formában lehet választani, sokféle bőrrel és szövettel.

Az ágyhoz választható üzletünkben szőnyeg, dohányzóasztallámpa, sőt dísztárgyak is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

Termék galéria

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 10:00 - 20:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 10:00 - 20:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 19:00

A HÓNAP ÚJ MODELLJE

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

* rendkívül kedvező ár
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
* elemekből összeállítható
* motorosan állítható fejtámlák
Tovább a termékre

Miért érdemes nálunk vásárolni?