ARIMA prémium boxspring ágy 05 típus

Az ADA gyártó legújabb luxus kategóriás boxspring ágyrendszere az ARIMA prémium boxspring ágy 05 típus. Különlegessége, hogy nem egyszerű alsó boxspiring ágyszerkezete van, hanem már az is egy 7 zónás táskarugós vázszerkezet. A fejvéget és a keretszerkezetet sokféle formában lehet választani, sokféle bőrrel és szövettel.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA osztrák bútorgyár legújabb luxus kategóriás boxspring ágyrendszere az ARIMA prémium boxspring ágy típus.

Az ARIMA boxspring ágy 05 típusnak az ADA Premium luxus minőségű ágyrendszerei közé tartozik. A termék különlegessége, hogy az alsó boxspring ágyszerkezet sem egyszerű, hanem egy 7 zónás táskarugós vázszerkezet. A boxspring egy kiemelkedően magas minőségű, 7 zónás táskarugós ágyváz. Kimondottan tartós poliéterhab borítja, mely magas pontrugalmasságú. Ezen felül kialakításra került benne a megfelelő levegő és páraelvezetés, illetve hőcsere.

Az ARIMA prémium boxspring ágy 05 típusnak is szinte minden eleme személyre formálható.

Ennek következtében a vásárlók választhatnak 5-féle fejvég-típus közül, melyek mindegyike 4-féle méretben létezik. Keményfa korpusz tekintetében 3-féle – dió, bükk és tölgy áll rendelkezésre.

Az alapszerkezet komfortját tovább emelve 6-féle prémium matracot ajánlunk hozzá, melyek különböző keménységben elérhetőek. Ergonómiai zónázottságuk minden esetben megadják a test megfelelő alátámasztását, kényelmét.

Az ágytest kétféle – fix és mozgatható (motoros funkcióval ellátott). A motoros funkciónak köszönhetően külön-külön, távirányítóval állítható a fejvég és a lábvég dőlésszöge.

Bőséges méretválaszték, a fekvőfelületek mérete 120 cm-től 200 cm-ig terjedhet. 8-féle lábtípus, többféle fa és fém kivitelben. A fejvéget és a keretszerkezetet sokféle formában lehet választani, sokféle bőrrel és szövettel.

Az ágyhoz választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpát, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

Termék galéria

ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

Hétfő 10:00 - 20:00
Kedd 10:00 - 20:00
Szerda 10:00 - 20:00
Csütörtök 10:00 - 20:00
Péntek 10:00 - 20:00
Szombat 10:00 - 20:00
Vasárnap 10:00 - 19:00

A HÓNAP ÚJ MODELLJE

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

* rendkívül kedvező ár
* 500-féle kárpitválasztási lehetőség
* elemekből összeállítható
* motorosan állítható fejtámlák
Tovább a termékre

Miért érdemes nálunk vásárolni?