ADA Prémium Hamilton boxspring franciaágy

Az ADA Prémium Hamilton boxspring ágy szövet és bőr kárpitozással egyaránt választható, és a formáját szinte magunk határozhatjuk meg. Ez annak köszönhető, hogy az ágy minden elemét egyedileg kiválaszthatjuk. 

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az Ada Ausztria Prémium Hamilton boxspring ágy egy luxus minőségű boxspring ágy.

Az ADA Prémium Hamilton boxspring ágy szövet és bőr kárpitozással egyaránt választható, és a formáját szinte magunk határozhatjuk meg. Ez annak köszönhető, hogy az ágy minden elemét egyedileg kiválaszthatjuk. Nem véletlen, hogy az ágy hivatalos neve: ADA Ausztria Prémium Hamilton boxspring ágyszisztéma. A választás lehetősége magába foglalja a lábat, az alsó rugós vázat és a fejvéget is.

A Boxspring kifejezés azt takarja, hogy van egy bonellrugós ágyváz, majd erre kerül a kiválasztott matrac.

3-féle bonellrugós ágyváz alsó része van az ADA Prémium Hamilton boxspring ágynak:

 • vékony alsó ágyváz: 20 cm láb, 11 cm rugós ágyváz rész,
 • vastag alsó ágyváz: 10 cm láb, 26 cm rugós ágyváz rész,
 • motoros boxsrping alsó ágyváz:  10 cm láb, 31 cm motoros kiépítésű rugós ágyváz.

Ezek az alsó ágyvázak is sokféle méretben kérhetők. A standard méreteken túl egyedi rövidítés vagy hosszabbítás is lehetséges. Például akár 200 x 220 cm extra nagy ágy is lehetséges.

Az ágy fejvégének formája nagy részben meghatározza az ágy megjelenését. Nálunk modern vagy klasszikusabb otthonokba is található megfelelő forma. Főleg azért, mert 4-féle formájú fejvég választása mellett azokat még különböző tűzéssel díszítve is kérhetjük. Sőt, még a tűzés cérnájának színe is kiválasztható. Lehet azonos színű, mint a kárpit, de kérhetünk kontrasztos a kárpittól eltérő színűt is.

De a fejvégek nemcsak formájukban változhatnak, mert a fentiekben jelöltek mellett még különböző magasságúak is lehetnek. Lásd mérettáblázat!

Emellett még 6-féle láb választására is van lehetősége vásárlóinknak. A lábak anyaga lehet fém vagy akár fa is. A fémláb lehet fekete, matt, vagy fényes kivitelű.

Válasszon otthonába akár minden lakberendezési tárgyat tőlünk! Az asztal és a szék mellé például szőnyeget, vagy nézze meg dísztárgy-kínálatunkat! Ha pedig az itt leírtaknál is több információra lenne szüksége ezzel a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

MÉRETTÁBLÁZAT

Választható méretek: 200 x 200 cm, 180 x 200 cm, 160 x 200 cm, 140 x 200 cm, 120 x 200 cm, 100 x 200 cm.

A fejvég magassága is választható: 126 cm, 116 cm, 106 cm, 96 cm.

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  Termék galéria

  KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 20:00
  Kedd 10:00 - 20:00
  Szerda 10:00 - 20:00
  Csütörtök 10:00 - 20:00
  Péntek 10:00 - 20:00
  Szombat 10:00 - 20:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00

  A HÓNAP ÚJ MODELLJE

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  MALAGA ÁLLÍTHATÓ FEJTÁMLÁS ÉS ÜLÉSMÉLYSÉGŰ KANAPÉ

  * rendkívül kedvező ár
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  * elemekből összeállítható
  * motorosan állítható fejtámlák
  Tovább a termékre

  Miért érdemes nálunk vásárolni?