ADA HELSINKI prémium ülőgarnitúra

Az ADA HELSINKI prémium ülőgarnitúra lenyűgöző dizájn a precízen megmunkált faelemekkel, melyek a puha kárpitozással együtt elképesztő kényelmet biztosítanak. Markáns, robusztusabb tömege, egyszerű vonalvezetése remek lehetőséget ad egybefüggő, nagy terek berendezéséhez. Jól illeszthető az skandináv, indusztriális vagy akár a loft jegyeit magán hordozó lakások hangulatához.

„Arany M” minősítés„Arany M” minősítés – Ez az ADA ülőgarnitúra, kanapé „Arany M” minősítéssel rendelkező, bevizsgált termék, amely a legmagasabb minőségi, biztonsági és környezet- és egészségvédelmi követelményeknek (egészséges lakás) is megfelel. A bútorprogram megfelel a RAL-GZ 430/3,4,5 minőségi és vizsgálati rendeleteinek.

Itt láthatja kedvenc termékei listáját:

Leírás

Az ADA HELSINKI prémium ülőgarnitúra tulajdonságai

Az ADA HELSINKI prémium ülőgarnitúra mint minden ADA modell, ez a termék is bőséges elemválasztékkal rendelkezik, így számos méretbeli és összeállítás-beli opciót kínálunk vásárlóink számára.

Egyedi megjelenését az óriási bőr- és szövetválasztéknak köszöntheti a termék.

A szöveteken belül már vízzel könnyen tisztán tartható, úgynevezett ”aqua clean” technológiával készült típusokat is lehet választani, melyekről egyszerűen eltávolíthatók a kisebb-nagyobb háztartási szennyeződések, legyen szó kávé, tea vagy csokoládé okozta foltokról.

Választható a díszítő tömörfa fajtája és színe.

A HELSINKI prémium ülőgarnitúra 16 cm magas lába könnyed megjelenést ad a kanapénak.

Az üléskomfortot “Softline” hideghab biztosítja, mely puhától a közepesen keményig választható. Illetve igény esetén “Strongline” hideghab is rendelhető felár ellenében, kemény komforttal.

A tökéletes kényelmet “Nosag” lapos hullámmal rugóval támasztják alá.

Az ADA HELSINKI prémium ülőgarnitúrához választható funkciós és formai elemek:

 • “L” alakú sarokgarnitúra (többféle méretben)
 • “U” alakú ülőgarnitúra (többféle méretben)
 • szóló két karfás kanapé (többféle méretben)
 • ülőke
 • fejtámasz
 • derékpárna (többféle méretben)
 • dohányzóasztal (azonos fából és lábbal)

 

Az ülőgarnitúrához választhat üzletünkben szőnyeget, dohányzóasztalt, lámpátszekrényt vagy tv-állványt, sőt dísztárgyakat is. Ha több információra lenne szüksége a termékkel kapcsolatban, akkor keresse kollégáinkat elérhetőségeink egyikén vagy látogasson el Facebook oldalunkra, Instagram oldalunkra!

KÉRJEN AJÁNLATOT MOST!

  Visszahívást kér:

  Hírlevél feliratkozás:

  Az árajánlatkéréskor megadott személyes adatokat az adatvédelmi törvényeknek megfelelően kezeljük és az árajánlatkérések megválaszolásához használjuk az Ön színvonalas kiszolgálása érdekében. Amennyiben nem szeretne lemaradni legfrissebb híreinkről, a bútorvilág és a lakbrendezés aktuális trendjeiről engedélyezze, hogy hírlevelet küldjünk Önnek évente néhány alkalommal.

  Hozzájárulás a marketing akciókhoz való tájékoztatáshoz:

  Ha tájékoztatást szeretne kapni olyan marketing akciókról, eseményekről amely Önnek információt, kedvezményt, előnyt biztosít járuljon hozzá, hogy adatait marketingcélú tevékenység céljából megőrizzük.

  A TERMÉKCSALÁD TOVÁBBI TAGJAI

  ÁGYNEMŰTARTÓS ÁGYAK NAGY VÁLASZTÉKA

  ÁRUHÁZUNK NYITVATARTÁSA

  Hétfő 10:00 - 19:00
  Kedd 10:00 - 19:00
  Szerda 10:00 - 19:00
  Csütörtök 10:00 - 19:00
  Péntek 10:00 - 19:00
  Szombat 10:00 - 19:00
  Vasárnap 10:00 - 19:00
  Bella ággyá nyitható kanapé

  Bella ággyá nyitható kanapé

  * ágyazható és ágyneműtartós
  * 500-féle kárpitválasztási lehetőség
  Tovább a termékre

  A HÓNAP TERMÉKE

  Miért érdemes nálunk vásárolni?